Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojna_

30 lat i pryszcze...?????

Polecane posty

Gość zaniepokojna_

Czy są kobitki, które maja podobny problem jak ja? Nie wiem co to jest. mam 30 lat i od 2 m-cy pojawiaja mi sie pryszcze, grudki w okolicach szyi i policzkach i na plecach. na szyi sa to grudki nie do wycisniecia...mialam idelana cere,jak u niemowlaka. Dodam,ze biore tabletki Diane 35(juz kilka lat-wczesniej mailam tez problem z cera w wieku 19 lat, zaczelam brac Diane i po tym cera mi sie polepszyla - zniknelo wszystko, zero sladow, blizn, po prostu cera idelana!!!) Robilam przerwy w tych tabletach, wiem,ze nie mozna ich brac dlugo......teraz zaczelo sie cos dziac...nie wiem co to jest. Czy ktoras z kobitke ma podobny problem??

Gość mixed berry
podnosze bo mam to samo...to nawet nie pryszcze tylko jakby wysypka jakas byla..taka kasza pryszczowa /...tez bralam diane przez kilka lat i teraz od 3 miesiecy odstawilam Dziwne jest to ze twarz mam wlasciwie czysta tylko ta szyja i gora plecow....nie uzywam perfum na szyje..psiukam sie tylko po nadgarstkach zeby nie obciazac wrazliwej skory ale problem mam dalej Prosze o pomoc jesli ktos z tym sie uporal..mam 27 lat miesiaczkuje regularnie, nawet po odstawieniu pigulek wiec nie sadze ze to jakies problemy z hormonami

Gość narkotyk80
no to witam w klubie!mam 28 lat i od kilku tygodni zaczely pojawiac sie u mnie pryszcze(male wrzodzionka)na policzkach,nie dosc ze cholerstwo boli to jeszcze dziwnie swedzi.poza tym juz od jakiegos czasu mam czerwone plamy w okolicach nosa i bardzo rozszerzone pory.wizyta u dermatologa = 200zl w plecy.na co? duac zel,pimafucort ,cetaphill.stosuje od 5 dni.troche pomaga.poza tym na plamy na policzki zaczelam nakladac sudocrem i o dziwo choc to srodek silnie natluszczajacy(pomaga przeciez na poparzenia sloneczne) to pomaga mi,wysusza pory. ktos ma podobny problem???piszcie kobitki o waszych sposobach.