Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristina987

Moze nie bede nikogo szukac, moze sam sie znajdzie...!

Polecane posty

Gość Kristina987

Chyba przestane myslec ze powinnam kogos poznac, nie bede zakladac konta na sympatiach, singlach.pl i innych jak mam kogos poznac to moze w koncu poznam moze niespodziewanie jakos ee wiem ze przynudzam ale z jednej strony doskwiera mi samotnosc juz 2 lata jestem sama!! przez 2 lata nikogo nie poznalam!! a lata leca za 2 miesiace 26 urodziny - wcale sie nie ciesze z tego

Gość Allergowicz
Co ma być to i tak będzie :) Powodzenia :)

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tez tak myslalam i bylo gorzej,ale to zalezy,czy poznajesz duzo ludzi czy nie,ja tak praktycznie w ogole- na studiach ciagle ci sami,a w dodatku same dzieczyny.teraz ide na 2 kierunek i mam nadzieje,ze cos sie polepszy :)

Gość adriaaaa
pewnie sie znajdze nie ma co panikowac, ale z domu wychodz czasem zeby nie bylo

Gość Kristina987
ale najgorsze jest to ze nie poznaje duzo nowych osob w pracy ci sami ciagle, znajomi ci sami oooo rany!!

Gość to zależy
no teraz w tym wieku kiedy sie juz pracuje ciezko kogos znalezc, ja poznalam swojego faceta wlasnie na randkach ,kiedy mialam 25 lat:) teraz juz jestesmy ze soba 2 lata, głowa do gory, a bylego poznalam na przystanku autobusowym:)

Gość jestem tu na chwile
Ja też szukałam na randkach, bardzo wytrwale, umawiałam się z wieloma facetami. Nie należy ustawać, choć ostatnio ja np. nie mam już serca do tego. :(

Gość kocik
A ja jestem ze swoim facetem już 13 lat. I co? Równie dobrze mogłabym być sama.

Gość Prowizorka
Ja mojego poznalam przypadkiem w pubie.

Gość też 26-latka
ja też jestem sama, prawie 3 lata, tez nikogo nie poznaję i właściwie to mi się do tego nie spieszy... bo jakikolwiek związek choćby nie wiem jak szczęśliwy i tak w końcu da CI tyle bólu i łez, że pożałujesz że nie jesteś sama..

może i poznasz... o ile jesteś... i prowadzisz jakieś aktywne życie w którym poznajesz nowych ludzi i także pogłębiasz te znajomości. ... bo jak siedzisz tylko w pracy i w domu to kiepsko to widzę

Gość kksseennaa
Moj dlugoletni zwiazek rozpadl sie, gdy mialam 27 lat. Przez 3,5 roku bylam sama, moja nowa milosc poznalam majac prawie 31 lat, jestesmy ze soba od pol roku. Nigdy nie szukalam faceta, najgorsze co mozna robic, to szukac na sile, mnie milosc znalazla sama. Ciebie tez znajdzie, wierz mi.

Gość jestem tu na chwile
kksseenna : masz rację, święte słowa :) im bardziej na siłę, i im bardziej szukam, tym gorzej.

Gość Anabella5647
Moim zdaniem warto czasem poszukać na siłę. Znam wiele osób które dzięki temu nie są same