Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bas0ia

Moja twarz !!!!!

Polecane posty

Gość bas0ia

W koncu lato a ja wstydze sie wyjsc na pole ;( Co chwile wycohdza mi nowe pryszcze tu z ropa tu jakies bez i jakies bolace . bez podkładu nie ma mowy ;( i pare sladów mi zostalo po pryszczach czy zejdą? Moze ktos ma podobnie albo miał i ma jakies psrawdzone metody Dziękuje za odpowiedzi :*

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
jeszcze nie bylas u dermatologa? na co czekasz? im bedzie sloneczniej (im ostrzejsze slonce) tym lekarz bedzie mial mniejszy zasob masci do przepisania

aha: przebarwienia schodza jak sa glebokie - to dluzej zanim sie wezmiesz za przebarwienia - wez sie za tradzik

Gość Diane_
Ja biore Diane 35..mialam na twarze ropne pryszcze i blizny -niemalze fioletowe...po 3 m-cach zeszlo wszystko...mam idelana cere jak u niemowalaka...jak komus to opowiadam to nie wierzy, patrzac na mija cere...polecam...jest to lek o duzym stezeniu hormonalnym,. Sa to tabletki antykoncepcyjne, nie mozna ich dlugo brac (ja niestety je biore juz kilka lat) ale pomogly mi we wszytskim-cera, wlosy,nadmierne owlosienie itd

Gość Diane_
aaa dermatolog nic nie pomoze.....ja tez chodzilam to przepisywal jakies smarowidla..za 50 zl, gdzie trzeba lek zasiegnac doustnie-od wewnatzr to wychodzi a nie z zewnetarz

dermatolog to lekarz od skóry - wiec jak najbardziej jest wskazane do niego isc - co proponujesz? reumatologa? czy przepisze diane (dermatolog czy ginekolog) - to inna sprawa - ten lek nie na wszystkich dziala

Gość bas0ia
czy słonce szkodzi czy pomaga na zmiany skórne?

Gość 21_lat
slonce jak najbardziej szkodzi takiej cerze. moze na chwile ja opali ale pozniej bedzie jeszcze gorzej

solarium - wykluczone słońce - z umiarem pierwszą reakcja skóry na słońce - to wyszuszanie i tymczasowa poprawa, ale sora naturanie bedzie walczyc z wysuszenie produkujac łój - a tego nie chcemy zauwaz ze na lato zazwyczaj poprawia sie skora, a na jesien, gdy slonce jest mniej ostre - zaczyna byc problem leczylam sie z tradziku 10 dlllugasnych lat masciami i antybiotykami - wszystkim nie wiem jaki masz tradzik - ale najwazniejsze to poradzic sie kogos, kto sie na tym zna - tj. lekarza

Gość bas0ia
właśnie czekam na wizyte u dermatologa mam dopiero w czerwcu w domu raczej nikt mi nie pomoze teraz tylko myje twarz mydłem szarnym... pije zioła z bratrka i nakładam zel punktowy z soray kiedys robilam wszystko dawalam tysiac masci ale kolezanka poradzila zebym tyle tego nie dawala i nie wiem co uzywac a co nie

kolezanka ma racje - szkoda dawac wszystko co popadnie ja np mam uczulenie na benzoyl i wszystkie srodki z tym mi tylko podraznialy twarz najwazniejsze to nie przesuszać:-)

bratek tez piłam - błłeee!!!! :-)

Gość bas0ia
i co pomagał Ci bratek? Ja dam sobie chyba paste na te krosty ;/

oprócz tego ze wstretny? pomagal:-) drożdże tez sa dobre - tj wstretne w smaku, ale skuteczne:-P

Gość bas0ia
to chyba kupie te drozdze bo juz nie mam wyjscia ;/ a co na jakeis slady po krostkach ;/?