Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bas0ia

Moja twarz !!!!!

Polecane posty

Go艣膰 bas0ia

W koncu lato a ja wstydze sie wyjsc na pole ;( Co chwile wycohdza mi nowe pryszcze tu z ropa tu jakies bez i jakies bolace . bez podk艂adu nie ma mowy ;( i pare slad贸w mi zostalo po pryszczach czy zejd膮? Moze ktos ma podobnie albo mia艂 i ma jakies psrawdzone metody Dzi臋kuje za odpowiedzi :*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ppppppppppppffffffffffffffffff
jeszcze nie bylas u dermatologa? na co czekasz? im bedzie sloneczniej (im ostrzejsze slonce) tym lekarz bedzie mial mniejszy zasob masci do przepisania

Udost臋pnij ten post

aha: przebarwienia schodza jak sa glebokie - to dluzej zanim sie wezmiesz za przebarwienia - wez sie za tradzik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diane_
Ja biore Diane 35..mialam na twarze ropne pryszcze i blizny -niemalze fioletowe...po 3 m-cach zeszlo wszystko...mam idelana cere jak u niemowalaka...jak komus to opowiadam to nie wierzy, patrzac na mija cere...polecam...jest to lek o duzym stezeniu hormonalnym,. Sa to tabletki antykoncepcyjne, nie mozna ich dlugo brac (ja niestety je biore juz kilka lat) ale pomogly mi we wszytskim-cera, wlosy,nadmierne owlosienie itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diane_
aaa dermatolog nic nie pomoze.....ja tez chodzilam to przepisywal jakies smarowidla..za 50 zl, gdzie trzeba lek zasiegnac doustnie-od wewnatzr to wychodzi a nie z zewnetarz

Udost臋pnij ten post

dermatolog to lekarz od sk贸ry - wiec jak najbardziej jest wskazane do niego isc - co proponujesz? reumatologa? czy przepisze diane (dermatolog czy ginekolog) - to inna sprawa - ten lek nie na wszystkich dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bas0ia
czy s艂once szkodzi czy pomaga na zmiany sk贸rne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 21_lat
slonce jak najbardziej szkodzi takiej cerze. moze na chwile ja opali ale pozniej bedzie jeszcze gorzej

Udost臋pnij ten post

solarium - wykluczone s艂o艅ce - z umiarem pierwsz膮 reakcja sk贸ry na s艂o艅ce - to wyszuszanie i tymczasowa poprawa, ale sora naturanie bedzie walczyc z wysuszenie produkujac 艂贸j - a tego nie chcemy zauwaz ze na lato zazwyczaj poprawia sie skora, a na jesien, gdy slonce jest mniej ostre - zaczyna byc problem leczylam sie z tradziku 10 dlllugasnych lat masciami i antybiotykami - wszystkim nie wiem jaki masz tradzik - ale najwazniejsze to poradzic sie kogos, kto sie na tym zna - tj. lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bas0ia
w艂a艣nie czekam na wizyte u dermatologa mam dopiero w czerwcu w domu raczej nikt mi nie pomoze teraz tylko myje twarz myd艂em szarnym... pije zio艂a z bratrka i nak艂adam zel punktowy z soray kiedys robilam wszystko dawalam tysiac masci ale kolezanka poradzila zebym tyle tego nie dawala i nie wiem co uzywac a co nie

Udost臋pnij ten post

kolezanka ma racje - szkoda dawac wszystko co popadnie ja np mam uczulenie na benzoyl i wszystkie srodki z tym mi tylko podraznialy twarz najwazniejsze to nie przesusza膰:-)

Udost臋pnij ten post

bratek tez pi艂am - b艂艂eee!!!! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bas0ia
i co pomaga艂 Ci bratek? Ja dam sobie chyba paste na te krosty ;/

Udost臋pnij ten post

opr贸cz tego ze wstretny? pomagal:-) dro偶d偶e tez sa dobre - tj wstretne w smaku, ale skuteczne:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bas0ia
to chyba kupie te drozdze bo juz nie mam wyjscia ;/ a co na jakeis slady po krostkach ;/?

Udost臋pnij ten post