Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowa

KOMPLEKSY!!! najgorsza RZECZ w moim zyciu

Polecane posty

Gość marynarkaaa
spokojnie.....kazdy ma gorsze dnie....grunt to nie uzalac sie nad soba (bo to do niczego nie prowadzi) tylko cos zdecydowac zebyisc do przodu a nie stac w miejscu. zaraz wracam

Gość marynarkaaa
hej zyciowa!jestes?

Gość marynarkaaa
hej nie daj sie kompleksom! Wez sie w garsc i zacznij cos z tym robic bo zameczysz sie jak bedziesz caly czas o tym myslec!!! Jak bedziesz chciala pogadac top pisz smialo. pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość zyciowa
marynarka dziekuje ci za opinie... sprobuje cos zmienic ale to nie takie proste!! co z tego ze zeszczupleje... to nie chodzi dokladnie o wyglad tylko zawsze chce pokazac wszystkim ze jestem czegos warta co nie jest takie proste..Naprawde probuje byc normalna z nim ..ale on na lezy do osob ktore nie boja sie niczego i nie wstydza.. ja tak nie potrafie..

Gość zyciowa
sa ludzie dla ktorych wszystko jest proste akceptuja sie tacy jacy sa i sa szczesliwi a ja sobie zawsze cos znajde.. Nie jestem ososba cicha mam duzo znajomych ale i tak zawsze czuje sie inna od nich! Jego wszyscy koledzy mnie lubia. Lubie rozsmieszac ludzi i wogole..

Gość zyciowa
aster ja tez im zazdroszcze!! tak jak pytam sie mojego czy ma jakies kompleksy a on na to ze nie

Gość marynarkaaa
zyciowa wiecej wiary w siebie:) nie staraj sie nic nikomu udowadniac - wiem ze to trudne (rowniez dla mnie). Staraj sie byc soba i pokaz mu ze lubisz siebie i ze siebie cenisz. Bo jak chlopak zorientuje sie ze siebie nie lubisz to on tez przestanie.... Nie mow mu o swoich kompleksach....przypatrz sie sobie....odpowiedz sobie na pytanie dlaczego caly czas siebie oceniasz, porownyjesz do innych.... ja caly czas nad soba pracuje i to daje efekty!

Gość zyciowa
sprobuje! zalezy mi na nim...Najgorszy jest dla mnie sex!! Pokazanie swojego ciala ... on kocha sex moglby to robic 24 h.. ja tez lubie ale gdy on na mnie patrzy ja tylko sie zaslaniam.. to jest chore..

Gość marynarkaaa
zyciowa...jakbys mu sie nie podobala nie mialby ochoty na sex z Toba:) Nie mysl w trakcie jak wygladasz i ze on patrzy - ciesz sie tym. Przelam sie raz i sprobuj sie nie zakrywac - mysl ze jest Ci dobrze z Nim. Dasz rade:)