Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietykalna

wku..ia mnie gadanie singel singelka- bez sens total

Polecane posty

Gość nietykalna

Niedawidze gadaniny że ktoś jest singlem lub singielką i dobrze mu z tym -NIBY Nienawidze jak gadają jeszcze o tym laski kolo 25 lat i kolesie kolo 30 to są poprostu stare panny tzn stare krowy i starzy kawalerowie. Niby nie chcą nikogo dobrze im samym a jak przytrafi sie jakaś/ jakiś to latają za nimi... Niech sie przyznaja że im źle a nie srają w banie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fakt, mnie też to denerwuje, ale nie trzeba od razu ich wyzywac od krów :P Większośc z nich tylko deklaruje dobre samopoczucie, jednak tak naprawdę czują się zle, ale istnieją także takie osoby których życie w pojedynkę służy i jest im tak dobrze ... ja osobiście nie mogłabym tak żyć ale to moje zdanie :D

Co???? sorry autorko ale pierdolisz bez sensu...:-0 Jesli ktos jest kilka lat sam to tez bym nie uwierzyla ze jest mu dobrze.Ja jestem kilka miesiecy sama Z WYBORU i nie jestem zadna krowa... :-0 i powiem ci ze sobie cenie taka niezaleznosc i jest mi baaaardzo dobrze w tym momencie ! :-P

Gość 2372829992j2k2k2jj
hmm tak każdy niby chce być nowoczesny śmieszne to jest;p ma być tak jak dawniej :D

Gość hahahahahaGejsza a co masz
innego powiedzieć jak cie już nikt nie chce hahahahaah

Gość nietykalna
wy chyba nie rozumicie tematu!!!! Mnie wkurza sama nazwa singiel, singielka popularnie stara krowa hahahaha

Gość Miłej niedzieli
nerwowi ludzie

Ja tez nie rozumiem czemu ktos tego nie rozumie (maslo maslane ) :-P Taki luz na jakis czas jest naprawde fajny!nie trzeba sie nikomu tlumaczyc z niczego,poznajesz nowych ludzi,nikt nie ma o nic pretensji...Kazdy chce sie poczuc przez jakis czas niezalezny zwlaszcza jak mial wczesniej nie udane zwiazki i byl np.sprawdzany co 5 min:classic_cool:.:classic_cool:

Gość nbver
ja jestem sam mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny . POdrywało mnie w zyciu około 10 lasek i proponowaly randki zawsze je zbywalem twierdzac ze mam dziewczyne . Robilem to bo wole byc sam. PO cholere mi baba . Wole sobie siedziec w domu niz chodzic na jakies glupie randki ...

Gość aga....
netykalna, kiedys tez bedziesz "stara krowa" :d - ja ci to przepowiadam ! a jestem niecertyfikowana wrozka

Gość nietykalna
juz zapozno mam 3 dzieci meza a ty co wielkie gównooooooooooooooooo hahahahahaah bawisz mnie

Gość jak tu strasznie

Gość nietykalna
cos mi wlasnie wylecialo z waginy....czwarte dziecko?

Gość nietykalna
Katarina dawaj dawaj tylko na tyle cie stac?? Właśnie badam wasze zachowania jeden niewłasciwy temat słowo i nasze społeczeństwo legło w gruzach pogratulować:)

Gość czekam na podszywy
hahaha mąż i trójka dzieci :D :D też mi powód do chwały :D

Gość nietykalna
grzeczniej to ja moge puscic pierda

Gość nietykalna
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryk

Gość nietykalna
Bardzo lubie Gejsze super osóbka z ciebie Podziwiam cie twoj spokoj niewiele takich ludzi:)

Gość nietykalna
ups...ah ta cipka-pierdziuszka

Gość 111111111111111111
25lat top stara panna? tylko w tym ciemnogroidzie takie poglady...najlepiej to zaczac trzaskac bachory od 16 rku zycia i udawac wielka milosc......zenujace...

Gość nietykalna
tak ciebie:) nie dałaś sie wyprowadzić z równowagi a temat to prowokacja pisze prace z psychologi na ten temat rozumiesz ??;)

Gość nietykalna
studiuje psychologie bo tylko tam mnie chcieli choc wiem ze po tym pojde sprzedawac marchewke na rynek

Jeżeli piszesz pracę z psychologii, to powinnaś znac WIEK osób bioracych udział w tej prowokacji:) A tak, to ta twoja praca nadaje się tylko do doopy:)