Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly007

3 razy na dzien to duzo?

Polecane posty

Gość lilly007

CZy uprawianie seksu 3 razy dziennie to cos dziwnego? jestem z moim chlopakiem juz sporo czasu i uklada nam sie w łozku bardzo dobrze jednak sprzeczamy sie w jednej kwesti: mianowicie on uwaza ze uprawianie tak czesto seksu to cos niecodziennego.Ja mam 21 lat -on 24(on mial juz wczesniej doswiadczenia tego typu) i jest moim pierwszym...Moze to ja jestm jakas dziwna?po prostu to bardzo lubie..

Gość fdsfds
duzo , bardzo duzo .

Gość lilly007
Tyle ze zaznaczam ze nie dzien w dzien po 3 razy...

To normalne, przynajmniej na początku współżycia, bo też tak miałam. Jednak trzeba się liczyć z tym, że partner może mieć inne oczekiwania i nie mieć ochoty, żeby uprawiać sex tak często jak Ty. Może staraj się sama broić? I raz dziennie z Nim? Albo prowokuj Go i rób wszystko żeby miał ochotę i sex wyszedł z Jego inicjatywy :)

ja tam mogę jak mam okazję i 10 razy dziennie tylko moj Misiu bardzo się meczy i nawet poci sie nie mogąc dojść wiec mi go żal i ograniczam się do razu lub dwoch w ciągu dnia

Gość niedoswiadczony ony
a jaka antykoncepcje stosujecie?

Gość lilly007
tabletki...przedtem stosunek przerywany...on bardzo lubi seks ze mna tylko czasem po takim mini maratoniku ma jakby wyrzuty sumienia ze robimy cos dzwnego..trudno mi jest go przekonac ze to normalne..

Gość jnioi
Misiu bardzo się meczy i nawet poci sie nie mogąc dojść wiec mi go żal i ograniczam się do razu lub dwoch w ciągu dnia ale jesli nie moze dojsc to ty dojdziesz 5 razy w tym czasie . Wiec nie ma problemu.. FAcet dochodzi tylko za pierwszym razem , a potem moze kobiete caly czas brac.

Gość jnioi
a ja wlasnie sie tak zastanawiam . BO po dwoch razach jaja sa juz prawie puste . WIec skoro tak to dobrze dla kobiety bo nie bedzie narzekac ze facet ma za wczesny wytrysk . Bedzie mogla skakac caly czas po facecie. doprowadzajac sie do kilku orgazmow w ciagu nocy.

Gość lilly007
Ale seks to nie tylko branie ale tez dawanie...seks kiedy on nie ma z tego przyjemnosci to pomylka...zreszta jak jest bardzo zmeczny to pewnie z przyczyn "technicznych" nic z tego nie wyjdzie

Gość jnioi
ma przyjemnosc . Seks to nie tylko orgazm . wzwod i stosunek tez daje przyjemnsc. Wiec sadze ze to jest dobre dla par w ktorych facet za szybko dochodzi.

Gość jnioi
nie . GDy facet ma puste jaja to moze to robic , ale bez wytrysku ..W koncu trzeba poczekac na wyprodukowanie plemnikow . TO nie kwestia zmeczenia a pustych jader..DLatego moze mu stac pare godzin zanim strzeli po kilku razach.

Gość jnioi
i wlasnie o to chodzi . KOBieta moze szczytowac zjesc obiad i znowi na niego wejsc i tak w kolko.. 5 orgazmow bedzie miała zanim facet dojdzie.

Ja sie kocham z moim facetem codziennie po 2-3 razy i uważamy ze to normalne. Zawsze dochodzi za pierwszym razem, a potem to już zależy czy zrobimy sobie jakaś przerwę między kolejnym razem.ogólnie uważam że im częściej tym lepiej ^.^

Gość gorna granica normy
jesli sie spotykacie nie codziennie, a co 2-3 dni, to normalne ze mozna by wtedy z sypialni nie wychodzic i kocha sie 3 razy dziennie. Jak codziennie, albo co drugi dzien, to juz sporo, ale nie jakoś drastycznie dużo. 2 razy to taka norma, jak sie zrobi 2-3 godzinną seks-sesję w łóżku, przeplataną przytulankami :)