Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdsfw

kiedy facet zaprasza na piwo albo kawe albo cos tam.....

Polecane posty

Gość sdfdsfw

a sie ma chlopaka to co niby? no bo niby czemu nie isc... a z drugiej strony nie wiadomo jak on to odczytuje no i jak sie mu powie, ze nie, bo mam chlopaka, to on sobie pomysli "co ona sobie myslala"... no nie wiem.... a jak sie pojdzie i potem wyjdzie, ze mam chlopaka, to sie znowu moze okazac, ze to w celach matrymonialnych zaprosil i glupio wyszlo no nie wiem... co wy na to?

Gość o co tobie w ogole chodzi
? masz ochote na skok w bok to skacz:o

Gość a ja a ja a ja
skacz,a my na spadochron zrobimy zrzutę............. a tak serio to nie wiem o co chodzi;)

Gość sdfdsfw
no raczej mam ochote na to piwo w towarzystwie kolegi z pracy

Gość sdfdsfw
no bo pewnei zamotalam. wiec jesli zaprosi cie gdzies taki ledwo znajomy, taki tylko na czesc i on nie wie czy ja mam chlopaka czy nie...to jak sie zgodze to czy to dla niego automatycznie musi oznaczac ze ejstem wolna i ide mozliwie w celach moatrymonialnych... przeciez dziwnie tak odpwoeidziec, "nie, poniewaz jestem zajeta"

Gość a ja a ja a ja
no więc moim skromnym zdaniem........ zaproszenie na piwko,czy na kolacę nic nie oznacza.......może to być tylko czysty,przyjacielski,lub koleżeński wypad jak będzie następne zaproszenie,to wtedy będzie trzeba sie zastanowić:)

Gość sdfdsfw
no o to mi chodzi. dzieki

Gość a ja a ja a ja
a poza tym,nawet zajęte dziewczyny umawiają się ze znajomymi z pracy,czy szkoły na piwko...... śmiało ruszaj............no chyba,że facet nie jest w Twoim guście,to sie musisz wymigać od spotkania:)

Też się zastanawiałam ostatnio, jak odmówić facetowi, który zaczepił mnie w...księgarni:) Powiedziałam po prostu "nie, dziekuję" uznałam ze nie zaczepia sie obcych dziewczyn tylko po to, zeby do konca zycia pic z nimi kawę:)

Gość sdfdsfw
to co musze mu robic te laske czy nie?

Gość sdfdsfw
czekalam na ciebie podszywaczu :P

Gość ffffff
jak mnie i moje kolezanki podrywali WOJACY ( HAHA) to wypalilam "nie nie JA MAM CHLOPAKA" potem uslyszalam "ja tez, ja tez, yy wszystkie mamy" no ale ja po sobie dodalam ze YYY NIE POZWOLIL MI SIE Z INNYMI SPOTYKAC zeby nie bylo ze myslalam sobie niewiadomo co:P idz z nim na kawe i zacznij gadac o swoim chlopaku:P chyba ze ci sie podoba:P

Miałam chłopaka , facet zaprosił mnie na kawę i zostałam jego żoną ;-) Gdybym nie poszła wtedy.... ech.. wolę nie myśleć :-D

Gość sdfdsfw
no i tu mnie przekonałas :):)

Gość kiedyś RER
Och, mam pytanie z tej samej kategorii, tylko na odwyrtkę ;) Jak wyciągnąć faceta na piwo albo kawę (w celach damsko-męskich), skoro brak danych o jego stanie cywilnym? Tzn. obrączki nie nosi, ale niestety obecnie mało który żonaty nosi (i przez to single mają problemy). A jeśli, choć nieżonaty, ma dziewczynę, będzie przecież zaproszenie roztrząsał podobnie, jak Autorka topiku... Nie wiem, czy chcę się na coś takiego narażać :(

Najlepiej pod jakimś pretekstem, np. że chciałas o cos prosic (zalezy skad go znasz) albo przeciwnie - mogłabyś w czyms pomoc. tu zalezy czy znacie sie z pracy i jakiej, czy ze szkoły, w czym jest dobry... wtedy bedzie mial odpowiedź, dlaczego jest zapraszany:)

Gość kiedyś RER
Tylko widzisz, preteksty już przećwiczyłam (praktycznie wypada zaprosić faceta TYLKO pod pretekstem ;) ). Efekt: albo odmowa, albo wzięcie pretekst za powód ;)

Gość kiedyś RER
miało być: pretekstu za powód :)