Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskalaska

do poduszki z żonatym

Polecane posty

Gość kaskalaska

jestem po rozwodzie trafiają mi sie do łóżka sami żonaci Czy iść z nimi bez skrupułów , nie patrzec na nic na ich żony

W zasadzie może dobry właśnie na niedzielę. Mozna zawsze dospowiedzi wyskoczyć i wyczyścić duszyczkę z grzesznych dylematów. Jeżelinie chcesz patrzeć na żonę, to schowaj jej zdjęcia do szuflady. Postaraj się, żeby niegdzie nie zostawiać śladów - telefon, e-mail bo jak się o Tobie dowie, to Ci gardło przegryzie.

Gość kaskalaska
Dodam, że przyczyną rozwodu było to, że zona niechciała zaakceptować moich upodobań i rżnać mnie wibratorem w tyłek. Zniechęcilem sie tym na dobre do kobiet. Co innego faceci. Oni to rbiąw spaniale i wcale nie potrzbują wibratora. :) Tylko nie wiem czy ich żony nie mają nic przeciwko prawdziwej męskiej miłości.

Gość Sylwiana
z żonatymi to przeważnie są same problemy

Gość też o tym myślałam
to zależy od Ciebie. Ja zawsze patrzyłam na to przez pryzmat "żony", moralność bla bla bla...i gówno z tego miałam. A prawda jest taka, że nikt i tak tego nie doceni- te żony nie przyjdą do mnie z podziękowaniami :) a przeciez ja jestem, istnieje!!! Myślę, że w jakimś momencie uczymy się (lub powinnyśmy) myśleć głównie o sobie. TYLKO! I jeśli chcesz tego, wiesz, ze warto, nie oczekujesz od tego mężczyzny niczego więcej poza kilkoma miłymi chwilami, to warto. Sama chciałabym już taka być, bo moje życie powinno być dla mnie najważniejsze, skoro ON chce i ja chcę...? Wiem, ze to nie ma nic wspólnego z ideałami....Mężczyźni to potrafią, kobiety powinny sie nauczyć. Ja sie uczę. W sumie nie wiem, czy jeszcze kiedyś ktoś na stałe, jedyny, własny- nie wiem, ale chciałabym w końcu nauczyć się egoizmu. Pozdrawiam

Gość żonkoś kochanek
do przedmówczyni: Jak się już nauczysz zgłoś się do mnie!!! Zapewniam moc wrażeń i doznań. :D A gdyby nauka szła ciężko - zapraszam na korepetycje :D :classic_cool:

Gość kaskalaska
dostałam tel od jego niby siostry że on jest żonaty Powiedziałam że mi to nie przeszkadza bo nie ma obrączki na penisię