Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirikiri

Używacie NOSIDEŁEK? Jakich i od którego miesiaca można faktycznie stostować?

Polecane posty

Gość kirikiri

Ja znalazłam fajne na allegro z kapturem, który pozwala na dyskretne karmienie. Pisze, ze można używać od 0 do 3 miesiąca w pozycji leżacej, potem można w siedzącej przodem do mamy :) Moja córa kończy za parę dni 3 miesiące - czy od tej pory faktyczie mogę ją nosić na siedząco? Mam wrażenie, że zrobię więcej krzywdy niż pożytku... możecie mi coś polecić z tych nosidełek?

Gość propunuje poczytac
tez po to wkleilam ten link- zebys dziecku krzywdy nie robila tym nosidlem :O

Gość dlaczego sprzedajesz

Gość proponuję poczytać
ooo tak nosidełko active infant jest świetne do noszenia ziemniaków ze sklepu ! buahahahaha :P :D

Gość ja mialam
nosidelko, w niemczech sa one b.popularne. moj maly WCALE nie chcial byc w wozku, darl sie po 3 minutach, zmuszona bylam do zakupu nosidelka, konsultowalam to z lekarzami i sa one ok. dziecko ma daleko rozstawione nozki co pozytywnie wplywa na bioderka. my uzywalismy od ok. 3 tyg. zycia

Gość dlaczego sprzedajesz
polec jakąs firme skoro nie active infant - swojadrogą dlaczego nie? czytałam o nim i wydaje sie ok

Gość proponuję poczytać
ja polecam chusty - firma? do wyboru do koloru co komu odpowiada: didymos, hoppediz, babylonia, lana, vatanai, ellaroo, bb sling, nati...

Gość zwariowac juz mozna_
Chodzikow NIE!!!Nosidelek NIE!!!Foteliki samochodowe tez niewskazane bo dziecku kregoslup sie wykrzywi... Bosz.....Proponuje przestac pytac na kafe bo tu same przewrazliwione i "gleboko swiadome" mamuski siedza :P

Gość zwariowac juz mozna_
A,i jeszcze dodam,ze dziecko nie powinno za wczesnie probowac chodzic bo cos mu tam sie stanie ze stawami biodrowymi(wykrzywia sie czy cos kolo tego :O...) Mojego malego nosilam w nosidelku,potem mial chodzik,bujal sie w foteliku samochodowym a chodzic zaczal w 10 miesiacu. I NIC MU SIE ZLEGO NIE STALO.Dzis ma 5 lat,jest swietnie rozwinietym i sprawnym fizycznie chlopcem.