Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama27

niemiecki

Polecane posty

Gość mama27

prosze was o przetlumaczenie mi tego tekstu na niemiecki.bede wam bardzo wdzieczna.potrzebuje go na jutro rano.prosze was. Glownym bohaterem komedii romantycznej Ryszarda Zatorskiego jest Maciej Zakoscielny komediowy MIchal,mlodywspolnikfirmy architektonicznej.Zyje on w wolnym zwizku ze swoja partnerka od interesow,energiczna i egoistyczna Agnieszka Dygant komediowa Agata.Zamet w zyciu Michala wprowadza 7-letnia dziewczynka MIchalina (Julia Wroblewska)ktora mowi ze jest jego corka. "Tylko mnie kochaj" jest komedia romantyczna,czyli filmem z gatunku,w ktorym wszystko jest mozliwe.Bohaterowie po paru perypetiach ostatecznie wpadaja sobie w ramiona,wszystkie troski zycia zostaly przezwyciezone,a zamiast koncowegonapisu "the end" pojawilo sie haslo "Izyli dlugo i szczesliwie".Wszyscy widzowie spragnieni wizij swiata przepelnionego bogactwem,pieknem i radoscia,a takze uczuciami i szczypta dobrego humoru moga spokojnie udac sie na nowy obraz "Nigdy w zyciu"! Biorac pod uwage wspomniane wyzej elementy "Tylko mnie kochaj" jest kwestia gatunku.Dlatego idac na seans filmowy nie mozemy spodziewac sie prawdopodobienstwa opowiesci,chocby w minimalny sposob zblizonej do polskiej rzeczywistosci. Film zdecydowanie przeznaczony jest dla osob,ktore pragna uciec od krajobrazu zza okna.W swiecie bohaterow "Tylko mnie kochaj" panuje piekne i gorace lato,a Warszawa fotografowana jest z jak najlepszej strony.

Gość ministry...
znam niemiecki ale nawet po polsku nie chciało sie tego przeczytać. śmieszna jesteś jeśli myślisz, że komuś będzie się chciało za free tłumaczyć taki tekst.

Gość mama27
Ja tylko poprosilam.i jezeli niechcesz pomoc to nie mosisz

Gość bnv
idz do tlumacza, jak potrzebujesz jedzenia, to tez zebrzesz o nie, tak jak teraz?

Gość mmmmmmaaaaaaaaalllllllllllllaa
wlasnie, nie wstyd ci zebrac?

Gość MOGE PRZETLUMACZYC
ALE NIE ZA DARMO

Gość MOGE PRZETLUMACZYC
WYBACZ ALE TY CHYBA TEZ NIE PRACUJESZ ZA FRIKO

Gość tez sie polecam
a skad jestes?