Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corollala

biseksualny facet

Polecane posty

Gość corollala

odkrylam w komorze mojego faceta smsa od jego kumpla z pracy - "wyszedlem wlasnei spod prysznica .czekam." albo inny - chyba o mnie w nim chodzilo - " jak w nia wejdziesz, spytaj, czy nei chcialaby 2 ?" kurde, chyba nie moge sie myslic ...

Gość sama prawdaa
:( niestety jestes potrzebna swojemu factowi jako przykrywka dla zwiazku z facetem :O

Gość współczuję.......

Gość corollala
tez tak podejrzewam, a nawet jestem coraz pewniejsza, ze tak jest. nie jest juz mlodzieniaszkiem, ie moze sie zdedecydowac na rodzine, a tamten gosc sie rozwiodl jakis czas temu - mial dwoje dzieci nie zwracalam na niego uwagi, bojak gdzies raem jechali , np. na narty, to tamten zawsze bral dzieci... no a teraz mysle, z etylko jako przykrywke, jak szly spac, kto wie, co sie dzialo nie wiem teraz , jak o tym porozmawiac... bo to moje przypuszczenia i wyczytane smsy - cos , czego teoretycznie nie powinnam robic ...

Gość zielony guziczek
a moze skontaktuj sie z bylą tamtego faceta..moze ona cos wie ???

Gość corollala
no moze to jakis pomysl... ale ja jej nie znam... nie mam zadnego kontaktu , namiaru czy telefonu... ale jak teraz mysle, to kieyds tez dostal wiadomosc na gg od kogos, zeby sie odpieprzyl i nazwano go ciota ... smialismy sie z tego, a teraz mysle, ze cos w tym było