Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AKAKKAKAKAA

CELLULIT NA POSLADKACH?

Polecane posty

Go艣膰 AKAKKAKAKAA

CO Z NIM ROBICIE? JAKE CWICZENIA WYKONYWAC ZEBY SIE GO POZBYC?MOZE JAKIES BALSAMY

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sibi
balsam antycelulitowy,cwiczenia na miesnie posladk贸w i masaz pod prysznicem.tyle moge ci poradzic

Udost臋pnij ten post

Mi kremy i 膰wiczenia nie pomog艂y, by艂o widac tylko malutk膮 r贸偶nic臋 ale nie pokaza艂abym si臋 tak w kostiumie np. Lepiej ju偶 wybra膰 si臋 na zabieg Dermapen. Po 2 dniach sk贸ra dosz艂a do siebie i nie ma ju偶 cellulitu wi臋c pozostaje tylko dba膰 o siebie i prawid艂owo si臋 od偶ywia膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 McandyCrush
a tam kremy nic nie pomog膮 ;/ ale ostatnio na profilu laski kt贸r膮 obserwuje zamiescil si臋 wpis o tym jak w po艂膮czeniu z cwiczeniami diet膮 oraz zabiegami na ciele przesz艂a transformacj臋 i przyznaj臋 ze efekt jest po prostu wow fakt ze nie s膮 to najta艅sze zabiegi ale kurcze moze warto zainwestowa膰 w siebie ? https://pl-pl.facebook.com/kosmetolog.abigail/ tutaj jest ten wpis ..co myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj dziewczyny! sex, tylko dobry sex pomaga. ale gdzie tu znale藕膰 taki sex co by po nim p贸xniej nie p艂aka膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej mam 33 lata po ci膮偶y rzuci艂 mi si臋 celulit na posladkach, mimo ze jestem dosc szczupla. Moge wam podpowiedzie膰 co mi pomog艂o do艣膰 szybko. Masa偶 szczotka prostok膮tna do w艂os贸w na sucho poprawia kr膮偶enie i nier贸wno艣ci znikaj膮 polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Postaraj si臋 znale藕膰 jak膮艣 aktywno艣膰, kt贸ra Ci b臋dzie dawa艂a przyjemno艣膰 - np zumb, rower, basen臋 albo jaki艣 taniec. Do tego wyrzu膰 w臋glowodany proste z diety na tyle na ile to mo偶liwe, dorzu膰 jaki艣 spalacz - u mnie 艣wietnie sie sprawdza Efedryn臋, lek cz臋sto u偶ywany przez sportowc贸w, kulturyst贸w kt贸ry przyczynia si臋 do budowania bezt艂uszczowej sylwetki opartej na 艂adnie zarysowanych mi臋艣niach. Zam贸wi艂am od dziewczyny z forum - Gosi (kom.733 405 371) i jestem bardzo zadowolona. Boczki, cellulit i oponka znikn臋艂y, zarysowa艂y si臋 bardzo fajnie mi臋艣nie, kilka zb臋dnych kilogram贸w te偶 spad艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ange
Jak chcesz skutecznie walczy膰 z cellulitem to polecam Ci produkt https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. W miesi膮c zobaczysz pierwsze efekty, a do tego bez 膰wicze艅 czy drogich masa偶y :) ja stosowa艂am oko艂o p贸艂 roku i efekty s膮 艣wietne.

Udost臋pnij ten post