Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkaaaaaaa.....

moze ktos mi pwoie co sie dzieje???ciaza??

Polecane posty

Gość 20latkaaaaaaa.....

a wiec tak jest mozliwosc zebym byla w ciazy... ale nie bardzo wiem czy to tak rzeczywiscie jest... kochamlam sie kilka razy z moim partnerem bez prezerwatywy ale nie dokonca... i zawsze mialam okres normalnie i wszystko bylo w pozadku az do teraz..:/ dostalam cos co trudno nazwac okresem..:/ bardzo mala ilosc krwi pomieszana z wydzielina..:/ zrobilam w dzien spodziewanej (tych kilku kropelek) miesiaczki test i negatywny po 3 dniach (bo nic sie nie zmienilo)jescze jeden test i tez negatywny... nieby ok ale okresu brak..:( ciaza??? co na ten temat myslicie?? prosze o odpowiedz

Gość 20latkaaaaaaa.....
no mam nadzieje ze nie ale nie powiem zeby mnie to nie martwilo..:(

Gość 20latkaaaaaaa.....
zwlaszcza ze zazwyczaj mam bardzo obfite okresy i to przez 7 dni..:(:(

Gość 20latkaaaaaaa.....

Gość 20latkaaaaaaa.....
tyle ze tak ja sie nie odchudalam nie zmienialm klimatu i stres to mi sie dopiero teraz pojawil..:( a pozdtym ten okres to nie okres tylko jakies plamienia..

Gość 20latkaaaaaaa.....
a okresu jak nie bylo tak nie ma...

Gość Assiii
A może pamiętasz w jakich dniach cyklu mieliście takie sytuację? w ciąży raczej nie jesteś

Gość wiemwiemwiem
Nie jestes skoro testy wyszly negatywne po dniach spodziewanej miesiaczki .. Ja tez tak mialam tylko bez plamien a testy negatywne byly i poszlam do lekarza okazalao sie mam torbiel na jajniku i zatrzymal mi krawawienie pozdrawiam

Gość ja tez nie wiem co jest

Gość hmmm tak sobie mysle...
Ja kochalam sie z chlopakiem dw ipol tygodnia temu, bez zabezpieczenia, ale stosunek przerwany, w czwartek powinnam dostac okres, ale sie nie pojawil do dzis, czuje lekkie skurcze w dole brzucha i lekko bola mnie piersie tak jak przed i wczasie miesiaczki,Nie czuje zebym wpadla, bo jestesmy z chlopakiem juz 7 lat i nasza jedyna metoda ze tak powiem antykoncepcji jest wlasnie stosunek przerwany, kilka razy uzywalismy prezerwatywy, ale 2 razy pekla a raz sie zsunela,wtedy to mialam jazdy ze zaszlam, ale tak sie nie stalo, wiec teraz kiedy chlopak nie skonczyl we mnie moge byc w ciazy???? Czasem jest mi tak troszke niedobrze i boli mnie zoladek, ale nie wymiotuje.Czuje sie tak jakbym miala wlasnie okres, bo czuje wilgoc, ale nic nie lecie nawet zadnych uplawow nie mam.Od dwoch miesiecy biore meridie i bardzo malutko jem, moze to odchudzanie jest przyczyna zatrzymania miesiaczki, musze zrobic test, ale troche sie boje,ale mimo to nie czuje ze moglam zajsc, nie wiem co myslec.

Gość 20latkaaaaaaa.....
NIBY TESTY WYSZLY NEGATYWNE ALE...(WLASNIE JEST ALE...) testy wykrywaja 6 dniowa ciaze (czyli 12 od zapolodnienia) a my taka sytulacje mielismy 23 kwiatenia a "okres" mialam 30 wiec jak zrobialam testy to nic nie wyszlo bo moze bylo za wczenie zeby wykryly...:/:/:/ ?? wiec jutro ide po test i juz powinno wykryc wrazie co... trzymajcie kciuki... o wynik negatywny...:)

Gość 20latkaaaaaaa.....
to idz do lekarza... i zrob badania skoro nie masz jeszcze okresu bo w ciazy "raczeja"na 100@nie jestes!!

ho ho tu aż całe zbiorowisko prowokacji :] do autorki a lekarza to w okolicy nie ma co ja mam cię przez internet zbadać? do pani od 7 testów już mówiłam w twoim przypadku tylko testy psychiatryczne i leczenie zamknięte

może i nie ale usilnie starasz się udowodnić wszystkim że tak właśnie jest