Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaMama

Od czego zacząc rozszerzanie DIETY-do 6 m-ca karmienie piersią

Polecane posty

Gość TakaMama

Witajcie.Karmię piersią, ale lada moment czas na nowe rzeczy.Czytam rózne rzeczy i mam metlik w glowie.Raz podaja zeby zaczac od kaszek, a raz od zupek, a w innym miejscu zeby od jednoskladnikowych posilkow, a przeciez zupki sa wieloskladnikowe! Jak to bylo u was?Bede wdzieczna za pomoc!!!

Ja zaczęłam od soku jabłkowego Gerbera, potem dałam jabłuszko ze słoika, sok jabłkowo-marchwiowy, jabłko + marchew, marchew z ziemniakiem itd. Pozdrawiam

Gość TakaMama
Czyli zaczelas na slodko.Moze tez tak sprobuje....???? Ktos ma jeszcze jakies rady??!!!:-)

My zaczęlismy od jabłka, potem marchewka, potem jabłko z marchewką. Na początek wybierałam z hippa z takich oznaczeniem, że ze składników mało alergizujących ;)

Tak, zaczęłam na słodko, wbrew panującej opinii, że jak się dziecku poda najpierw owoce, to potem warzyw jeść nie będzie. Obie jedzą wszystko, starsza uwielbia zupy, młodsza mięso, chętnie piją zarówno wodę jak i bobofruty. A zaczęłam od jabłek ze względu na problemy z zaparciami, po marchewce tylko by się nasiliły. Pozdrawiam

Gość TakaMama
dziękuje za informacje dziewczyny!!!!!🌼