Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danka skakanka

Schudłam 30 kg!!!!!To proste!!!!

Polecane posty

To ja 27kg bez lewatywy w 3 miesiące i 7 dni bez pasty i aloesu ale nie omieszkam spróbować o nie nie po świętach będę działać zobaczymy

Gość werka a masz jakies foto
bez twarzy aby pokazac figure przed i teraz?

Gość Daria Orkisz
Witam Panie Jesli chcecie zdrowo i bezpiecznie pozbyc sie kilogramow to zapraszam na odchudzanie z programem aloesowym. O dodatkowe pytania odnosnie zestawu aloesowego prosze pisac na maila.

Gość gość
Danka Skakanka prosze odezwij sie na mojego emaila monika.fuks@spoko.pl

Gość MLadyOfficial
wierzę ci. Ja przez 7 miesięcy schudłam 49 kg. Jestem z siebie bardzo dumna. Nie sądziłam,że tyle mi się uda,ale stosowałam inna metodę. Jak wstałam rano do godziny od wstania zjadłam jakaś kanapkę, jogurt albo jabłko. Przez cały dzień piłam dużo wody. I tylko troszkę obiadu. i przed snem ćwicze. do dzisiaj straciłam 49 kg. przy wzroście 164 cm ważyłam 110 kg, a dzisiaj ważę 61 kg. Wiem,że to 61 kg nie jest jeszcze takie piękne,ale mam nadzieję,że do 55 albo chociaż do 57 uda mi się schudnąć. Pozdrawiam. Aha i przed każdym posiłkiem wypij szklankę wody. jeśli jesteś głodny to zjedz jabłko. pozwala na szybsze spalanie tłuszczu.

Gość gość
dziwna rada "przed kazdym posilkiem wypij szklanke wody" jak ty jadlas tylko sniadanie i pół obiadu? to bylas na totalnej glodowce? jak przetrwalas? jak sie znajduje w sobie taka desperacje by nie jesc?