Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilu pytam sie

ilu jest facetow ktorzy lubia taki typ kobiety

Polecane posty

Gość ilu pytam sie

niezalezna,madra inteligentna,piekna, majaca ambicje,z cietym jezyczkiem,potrafiaca powiedziec dobitnie co sadzi mam na tu na mysli rowniez przeklenstwa ale tylko w skrajnych momentach nie na codzien,lubiaca dominowac,w lozku odlot ze hej ale tez z wieksza dominacja jej niz jego ilu jest takich facetow ktorzy chcieliby taka kobiete usidlic

Gość raskos
jezeli kobieta ma zbyt duzo cech pozytywnych , a bez wad to jest nudna . JA lubie ja k ma jakies słabosci , problemy , bez przesady , ale jednak to wazne ..

Gość no jakis desperat
napewno sie znajdzie

Gość nikt nie poleciałby
na dziewczynę , która sama o sobie tak mówi :) Między innymi dlatego, że sama sobie zaprzecz - inteligentna osoba nie pisałaby tak o sobie na durnym forum

Gość ilu pytam sie
czyli to prawda ze faceci boja sie niezalznych kobiet :O wolicie szare myszki ktorymi bedziecie sie opiekowac,dopiero przy nich czujecie sie mescy aha no i jeszcze zeby w lozku sluzyla a przy takiej kobiecie to kapec a nie facet

Gość ilu pytam sie
:O pokaz mi miejsce gdzie pisalam ze mam na mysli siebie:O

Gość co kto lubi
wiec w czym problem autorko ? "wolicie szare myszki ktorymi bedziecie sie opiekowac,dopiero przy nich czujecie sie mescy aha no i jeszcze zeby w lozku sluzyla a przy takiej kobiecie to kapec a nie facet" to zdanie wskazuje ze gardzisz szarymi myszkami.. sama o sobie w taki sposob bys chyba nie pisala, chyba ze jakas hybryda jestes?:P

Gość rada faceta
Ten opis wygląda jak oferta matrymonialna zdesperowanej samotnej kobiety i brakuje tylko fotki . Napisać to można wszystko ale nie wygląd jest najważniejszy, każda/każdy jakoś tam wygląda :)

Gość ilu pytam sie
a czy sa tylko dwa typy kobiet:O szare i te kolorowe? jeju zadac wam pytanie konkretne to nie odpowiedza,tylko obrabiaja kompletnie zbedny ,poboczny temat w dyskusji:O beznadzieja ide stad

Gość prawdziwy mężczyzna nie boi
się takich kobiet, tylko faceciki z kompleksami!

"z cietym jezyczkiem,potrafiaca powiedziec dobitnie co sadzi mam na tu na mysli rowniez przeklenstwa ale tylko w skrajnych momentach nie na codzien" Podobają mi się takie :).