Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawa mrożona

Portale randkowe

Polecane posty

Właśnie zaliczyłam kolejną randkę z gościem poznanym na portalu randkowym. I znowu to samo, jak zawsze: FACET NIŻSZY ODE MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Mam wzrost 170 cm i piszę PRAWDĘ o sobie a tu raz za razem zjawia się gościu niższy ode mnie o co najmniej 10 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Można skłamać co do stanu cywilnego, wykształcenia i wszystkich innych bo tego od razu się nie zwertyfikuje, ale KOCHANI FACECI NIE DODAJCIE SOBIE CENTYMETRÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo to rodzi żenujące sytuacje. A jeśli widzicie że ile kobieta mierzy to PO PROSTU NIE UMAWIAJCIE SIĘ!!!!! Dziękuję w swoim imieniu i innych wysokich kobiet.

Gość Czepiają sie wyglądu kobiet
a sami kłamią w opisach.:o

Gość to pisz otwarcie
o swoich wzrostowych wymaganiach.:D

No to mam napisać kulfonami: FACECI PISZCIE PRAWDĘ I TYLKO PRAWDĘ. MALUCHY WYKLUCZONE?????!!!!! Po jakiemu to napisać żeby dotarło??? Same karzełki do mnie ciągną.

to szukaj tylko prawdziwych facetów, min 185 cm :D więc nawet jak sobie 5 cm doda to i tak będzie wyższy :P zresztą można ich zrozumieć, jak poczytasz sobie opinie o wzroście facetów, choćby na kafe: 180/185 cm to minimum... albo o atrakcyjności, pierwszy przymiotnik to: wysoki :D więc jak koleś ma 160... to jak nie nakłamie to z żadną się nie spotka bo żadna się nie zdecyduje na randkę z kurduplem

wiem cos o tym ;) ale tylko RAZ mi sie zdarzylo ;p ... to pozniej czytam wiadomosc od faceta \"...założysz płaskie buty, ja nadrobie fryzurą...\" ;)podziękuje

No przecież jak my wygladliśmy? Facet niższy 10-15 cm! Ten ostatni chyba jednak z 15 cm niższy. Gdybym była gruba to też nie napisałabym o sobie szczupła tylko np. puszysta lub korupulentna. Po co kłmać?

Gość oczywiście ze mają uczucia
podobnie jak i te wyśmiewane na forum przez facetów grubaski.

Zapraszamy do naszego portalu randkowego ELITA Randki online, anonse towarzyskie i matrymonialne www.online-anonse.pl