Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z czarnego na blond

z czarnego na blond? Jak to zrobić?

Polecane posty

Gość z czarnego na blond

Mam włosy farbowane na czarno,teraz chciałabym zrobić sobie blond. Mam w związku z tym pytanie,czy u fryzjera mam szanse na to aby kolor wyszedł blond a nie żółty? Ile razy musiałabym farbować włosy żeby uzyskać blond? Proszę o odpowiedź.

Gość neperliva
oczywiscie ze jest to mozliwe, idz tylko do lepszego fryzjera (maja bardziej profesjonalne srodki, ktore m.in mniej niszcza wlosy) zrob dekoloryzacji i zafarbuj na blond jaki chcesz. a dlugo farbowalas wlosy na czarno? mozna tez pozbyc sie stopniowo czerni, np. pasemka co jakis czas

Gość fgfd
ja tylko chcialam dodac ze jesli farbowałaś paletą to nie spodziewaj sie super efektów, paleta zostawia plamy na wlosach po dekoloryzacji coz w skrocie ujmojąc tam gdzie mialas kladziona na odrostach palete bedzie ciemniejszy pas tzn. rudy, wyjdzie zebra przed zabiegiem u fryzjera powiedz koniecznie o farbach ktore stosowalas

Gość kahnia333
tez mialam niedawno ten problem swoje jasne wlosy zafarbowalam na czarno ale znow mam blond:) wyszlam z niego pasemkami a dodam za mialam jeszcze ta okropna farbe pallet:( za pierwszym razem fakt sa zolte nawet pomaranczowe ale po drugim razie jest juz ok niewiem jak dlugop farbujesz na ten czarny odcien ja zafarbowalam tylko raz wiec bylo latwiej wyjsc z tego koloru po za tym sa takie plukanki do wlosow mi z takiego zoltego koloru zrobily jasny troche siwy ale to i tak sto razy lepsze niż zolty:)

Gość z czarnego na blond
Dziękuję Wam za odpowiedź. Ja też właśnie chciałam wyjść na blond pasemkami. Co prawda mam już odrosty i ten czarny kolor już wyblakł i właśnie zastanawiam się ile razy musiałabym iść do fryzjera żeby włosy wyglądały ok a nie były żółte :-) Jeżeli pójdę do fryzjera pierwszy raz robić pasemka to po jakim czasie będę mogła iść drugi raz?

Gość z czarnego na blond
Włosy na czarno farbowałam 3-4 razy ale to różnymi farbami, na pewno nie Palette :-)