Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chętka

21 lat,dziewica,chce seksu

Polecane posty

Gość ale Ci doradzają
ja tez mam 21 lat i jestem prawiczkiem i nie dlatego ze nie miałem okazji bo miałem dwie dziewczyny bo wystarczyło tylko włożyć ale nie chciałem ich krzywdzić bo za krótko sie znaliśmy. Jak dla mnie dziewczyna która jest dziewicą ma notowania dużo dużo większe niż laska która już to zrobiła no ale to może poglądy faceta co ma jeszcze staroświeckie myślenie i dziewczyna mu nie jest potrzebna tylko do sexu . Ciągnie do tego każdego więc to normalne ... przecież to jest cudowne..:)

Gość dzimej
ja jestem prawiczkiem możemy pomóc sobie na wzajem

Gość Ipkis22
Kochane dziewczęta ;) to nie jest tak, ze kazdy facet jest taki sam.. moglbym powiedziec to samo o dziewczynach, bo przeciez tez macie na to ochote.. ja z moja byla bylem przez 5 lat i uslyszalem, ze ona nie wie czego chce... no nie liczac tego, ze mnie na mase skrzywdzila i w miedzyczasie miala jeszcze 2 gosci.. nigdy nie zalezalo mi tylko na sexie i nigdy nie bedzie, bo to musi byc to cos, a nie mechaniczny sex. Ona byla moja pierwsza i ostatnia dziewczyna do tej pory i bardzo ja kochalem. Kochalismy sie po pol roku naszego bycia ze soba... chcialbym znalezc jakas madra, wartosciowa dziewczyne i wierze, ze w koncu sie uda. to, ze jestes dziewica bardzo dobrze o Tobie swiadczy ;) nie rob nic na sile, bo mozesz zalowac i zle sie z tym czuc... pozdrawiam was kochane ;*

Gość nieOjednym
jest jeszcze masturbacja!! a wogóle myśla ojednym te przystojniaki i mięsniaki których szukacie wszystkie !!

jestem w dokladnie tej samej sytuacji... mam 21 lat, wciaz jestem dziewica :O i najgorsze jest to ze fizycznie mam ogromna ochote na seks. Gdyby nie masturbacja pewnie oszalalabym z niezaspokojenia. ale to nie to samo przeciez co bliskosc z mezczyzna. Pragne nie tylko seksu ale i milosci, a niestety nie spotykam na swojej drodze mezczyzn z ktorymi moglaby, stworzyc zwiazek- ba, ja wogole nie poznaje nikogo nowego :( na moim kierunku w grupie jest 26dziewczyn i 4 kolesi - zajetych :O wsrod znajomych tez same pary :O chyba czuje ze popadam w depresje, bo mysli o moim dziewictwie i o tym ze inni maja kogos kogo kochaja i moga doznawac tej przyjemnosci jaka zapewne jest seks, doprowadzaja mnie do tego ze trace sens zycia bo wydaje mi sie ze ja juz nigdy tego nie doswiadcze jak to jest byc kochanym i spelnionym...:( wiec zastanawiam sie po co mi wogole sie uczyc, pracowac?

Gość mariah
Ja straciłam dziewictwo w wieku 15 lat, bez uczucia, byl śliczny ale raczej nic poza tym, byl starszy ode mnie, nasze rodziny znały się bardzo dobrze. a kiedy już było po bylo mi jedynie wtyd, że nie krwawiłam, wtedy stwierdził ,że kłamałam. Zaufałam mu, skończyło się niefortunnie ale w sumie niczego nie żałuję nie ma co rozpamietywac, życie toczy sie dalej. Pierwszy raz i tak nie bedzie magiczny wic nie wiem czy jest AŻ TAk wielki sens czekac na ksiecia z bajki i miłość jak z filmu ;P

Gość Normalny Człowiek555
Ale wy jesteście dziewczyny pojebane się wyżalacie w internecie. Lepiej szybko skosztujcie sexu bo nie wiadomo ile bedziecie zyć!!! Bedziecie sobie czekac czekac... Aż tu chata sie zapali lub ktos was zastrzeli i chuj!!! Wtedy bedziecie miały sex chyba raczej z kretami pod ziemią.

Gość kociaczeek52
Jestem ciemną blondynką o niebieskich oczach, zgrabną, wysportowaną [166 cm. wzrostu] Szukam chłopaka na sex z okolic Bielska Białej, Żywca itd. Szukam przygód, jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz na gg 20582447 czekam kociaki;*

Gość kain
Szukam spokojnej dziewczyny do spędzenia miło czasu przede wszystkim sexu bez zobowiazań ale nei tylko. Śląsk moj nr gg 15824188 mam 28 lat Rafał

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz !

Gość mapaputsi kleva
mam 17 lat. Jestem dziewicą. Chcialabym to zmienić. Chce by moj pierszy raz byl czyms pieknym, ja i on kochamy sie cała noc. Ale moim problemem jest brak partnera. Moze moj wygląd nie zaspokaja, ale pracuje nad tym.

Gość ruchek
le tam dziewictwo tobie po prostu brakuje fifola w buziuchni ja akurat mam dobry sprzęt mogę ci użyczyć ale niema nic za darmo bo to sprzet dobrej marki

z perspektyw czasu moge stwierdzic ze kobieta powinna stracic dziewictwo z doswiadczonym kochankiem jak sobi eprzypomne moj pierwszy raz to smia cmi sie chce - wiec jak ktoras jest chetna to z przyjemnoscia zapewnie wspaniały i romantyczny pierwszy raz

Gość saif
jeszcze takiego faceta szukasz ??? czekam

Gość Adrian...;D
witam. Mam 16lat i chcialbym poznac jakas ciekawa dziewczne! Moj nr telefonu. 790327969 jestem z katowic

Gość saif
hej , uwazam ze dziwca jest nie przez to ze nikt jej nie chciala skoro ma tyle lat ,lecz ludzie teraz mysla innaczej niz 30 lat temu , duzo zmienielo na dobre i na zle czasmi ,wiec szacunek dla tych kobiet ktore trzymuja to , maja racje niech spia ze swoimi facetami a nie z jedno razowo :)

Gość taaaaaa.............
na pewno od 3 lat dzien w dzien zaglada tutaj, moze zjawi sie jej ksiaze na kafe zeby ja zbolcowac krrrretyni kurrrwa :D

Gość mateo23
jeśli sądzicie, że facet nie doceni tego, że jesteście dziewicami to sie mylicie, ja napewno bym to docenił i szanował taką dziewczynę jeszcze bardziej niż taką co sie puszczała mając 16 lat.

Gość Dawaj foto i udowodnij swoje
Dziewictwo a nie gadaj glupot zes jest 21letnia dziewica chyba w uchu jestes nia :):):)

Gość mosiii
jeżeli jakaś dziewica szuka chłopaka to niech pisze na moje gg 34488742

Gość mosiii
Droga dziewczyno która chce sexu może ze mną się spotkasz? Moje gg 34488742

Gość Lolita _06
Jestem dziewicą i mam 16 lat. Cieszę się z tego. Uważam dziewictwo jest prawdziwą wartością każdej dziewczyny. Chciałabym się kochać.Tylko uważam że powinno się to zrobić z partnerem ,któremu ufamy ,który ma do nas szacunek . SEX to nie wyścig szczurów . Nawet jeśli wydaję nam się że jest to ten to poczekajcie! Każdy facet lubi zdobywać dziewczynę. A jeśli na Ciebie poczeka to będzie znaczyło że mu zależy. Jeśli się już zdecydujecie .. to zabezpieczajcie się..

Gość adi92
hej, mam 19 lat, ogloszenie jest nadal aktualne?

Gość zgrywi
hej jestem prawiczkiem mam 23lata z bb jesli jest zainteresowana dziewczyna z bielska lub okolic to pisac na zgrywus397@gmial.com

Gość gość
ludzie no to na forum szukacie kogos do sexu ale wy jesteście tępi! wejdzcie sobie na portal erotyczny np http://www.datezone.com tam mnóstwo osób o różnych zainteresowaniahc fetyszach znajdziecie kogo chcecie na forum to mozna sie cos zapytac ale umawiac??

Gość gość
Nie reklamuj się buraku w wątków sprzed kilku lat.

Gość Light Warrior
No cóż, potrzeba sexu jest czymś naturalnym. Przecież każdy potrzebuje bliskości i czułości drugiej osoby, także pod tym względem. Doskonale was rozumiem dziewczyny :-) Sam mam czasami wielką ochotę, mam 19 lat i pewnie wiele z was uważa że już dawno powinienem to zrobić, sam też tak uważam po prawdzie ale... może czasami lepiej po prostu poczekać na "tą jedyną" dla której będę wyjątkowy a ona dla mnie ? Oczywiście można bzykać się z pierwszą lepszą która mi się podoba a ja jej, ale nie uważam żeby sex tylko i wyłącznie z pożądania był czymś dobrym, zwłaszcza pierwszy raz. Pewnie każdy z nas miał nie raz okazję, tyle jest ładnych dziewczyn, sam też wyglądem nie straszę ;-) ale przecież nie tylko o wyglad chodzi. Trzeba mieć kręgosłup moralny! Dla mnie dziewictwo to największy dowód na to, ze dziewczyna jest wartościowa, uczciwa, szanuje się i szanuje tego, na którego czeka !!! Nie dajcie sobie wmówić że dziewictwo to obciach i nie postępujcie pochopnie pod wpływem emocji ;-) light.warrior@outlook.com

Gość gość
dziś autorka tego topicu ma 28 lat ciekawe czy nadal jest dziewicą czy już zamężna i dzieciata ;)

Gość gość
faceci też chcą seksu więc się dogadacie :D