Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllala

jakie jest prawdopodobienstwo ciązy?

Polecane posty

Gość olllala

kochalismy sie w dni płodne - sam szczyt owulacji. raz skonczyl na zewnatrz, a drugiom razem w srodku. podobno zajsc w ciaze nie jest tak latwo, a czy ktoras z was miala taką sytuacje i zaszła?

Gość wszyscy ludzie na swiecie
poczeli sie w trakcie owulacji!!!!!!!! co wcale nie znaczy, ze Tobie sie udalo, rzeczywiscie nie jest latwo zajsc.

Gość Ja nazwę się Jakoś
olllala A co ci da prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, jak już ktoś napisał wszyscy poczęliśmy się w trakcie owulacji. Ale pocieszę cię że jak twój facet miał wcześniej wytrysk poza twoją pochwą to szanse maleją.

Gość haaniulka
ja zaszłam w taki sposob :) raz wystarczył :O

Gość taaaaaaaa......
dagmusia od petingu nie zaszłaś na pewno a czy ty nie jesteś clarka? :D:D:D:D:D:D

Gość dagmusia17
widziałam te pleminki, jak płynęły sobie po moim sromie nie miałam odwagi ich przepędzić, bo wyglądąły na bardzo zdeterminowane a jak jednemu powiedziałam, żeby może skręcił w kierunku kolana to zareagował lawiną ordynarnych zwrotów :-(

Dagmusia___taki wpisy mnie zalamuja😭zrobie wszystko,zeby moja corka byla bardziej uswiadomiona, po pierwsze plemniki nie mogly ot tak sobie przeplynac do pochwy, po drugie od petingu nie zachodzi sie w ciaze, po trzecie po 3 tyg od niebezpiecznej sytuacji testy sa wiarygodne i nie ma co do tego zadnych watpliwosci jesli chodzi o poczecie podczas owulacji calkiem mozliwe, chociaz w jednym cykllu jest to zaledwie 25% szans

poruszaja sie w odpowiednim srodowisku czyli w pochwie, a nie ma zew, daj sobie spokoj z gdybaniem, nie jestes w ciazy, nie ma takiej szansy, zajsc w ciaze przez peting jak jeden do miliona, w co tez watpie, nie ma szans. poczytaj troche w fachowych ksiazach na temat bilogii, anatomi i fizjologii a nie na forach gdzie wypowiadaja sie dziweczyny w twoim wieku, ktore szczerze mowiac nie maja o tym pojecia

To producenci testów ciążowych piszą chyba na forach o okresie w ciąży o tym że przez petting można zajść, że plemnik ładunek dodatni a jajeczko ujemny i wzajemnie się przyciągają (ups :) bo powstanie nowy mit). Niedługo zaczną pisać "..... obudziłam się pewnego dnia i słyszę coś krzyczy wniebogłosy, patrzę pod kołdrę a tu dziecko sobie w nogach leży. Czy to moje? Jak to się stało przecież nie miała żadnych objawów. Przecież miałam okres. Przecież widziałam tylko w parku jak facet się odlewa i zrobiłam po tym 3 testy ciążowe i wszystkie negatywne? Jak ja rodzicom o tym powiem..... "

Gość Cóż za niekumate społeczeństwo
Przecież to ewidentnie widać że ona jest w ciąży. W końcu przecież 2 razy dostałą okres i 5 testów jej wyszło negatywnie i przecież nie uprawiała seksu tylko petting i przecież nawet nie miała penisa w środku. Nie wiecie że to są najnowsze objawy ciąży? Nie czytacie forum ?