Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boni666 999

jaka fryzura?jak wytłumaczyć fryzjerowi?

Polecane posty

Gość boni666 999

Słuchajcie, chciałabym was prosić o radę w sprawie fryzury, tzn ciecia włosów. sama jestem w tym temacie zielona, u fryzjera byłam ze 3 razy w zyciu i zawsze wychodziłam nie zadowolona... Mam długie bardzo ciemny blond włosy, mniej wiecej do połowy pleców, ale sa bardzo grube i sztywne...chciałybym je lekko wycieniować zeby zmniejszyc ich objętość tylko nie wiem czy tylko po bokach czy na całej długosci...poz tym włosy sa cięzkie zwłaszcza u nasady i oklapuja tworzac przedziałek a ja mam oczy z opadajacymi kacikami i razem to powoduje ze wygladam ciagle na smutna, twarz mam raczej okragł wiec chciałbym ja wyszczuplic tez. Mozecie mi cos doradzic jakies fotki , lub słowne rady,moze jaks grzywka, prosze byłabym wdzieczna za pomoc w dobraniu fryzurki ... dodam ze lubie nosic rozpuszczone włosy

Gość pamparam
włosy wycieniowane na całej długości i grzywka ukośna

Gość boni666 999
dzieki za odp. ale czy jak wycieniuje grzywke to ona nie bedize sterczek na wszystkie strony, długa grzywke czy krótsza, jakich preparatów uzywac zeby ładnie sie układała ale nie wygladał na posklejana...prosiłabym tez o fotke to pokaze fryzjerowi

Gość boni666 999
up

Gość boni666 999
up

Gość Nastolatka___
zrobiłabym grzywke na skos, dość długą i pocieniowała je lekko, tył wyciełabym w litere V < w ten sposób wydobędizesz ich urok, to że są takie długie i z tego co mówisz mocne, po za tym grzywka ożywi Twoją buzie. Co do tych kącików... lekki makijaż ? : )

Gość Mała Kaśka
Najlepiej jak byś jej pokazała zdjęcie dokładnie co i jak. A tu masz filmik jeszcze, jeśli masz możliwość pokazania jej tego to nie powinno być problemu ;) https://www.youtube.com/watch?v=V3oNbQwW9BY