Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalala.....

Bolesne miesiączki

Polecane posty

Kochane, czy wy też macie takie bolesne miesiączki? Dla mnie dwa pierwsze dni okresu są straszne. Już nie wiem jak sobie z tym radzić. Słyszałam, że po porodzie w niektórych przypadkach te dolegliwości ustępują...

miałam, potem parę lat brałam pigułki anty i bolesność się zmniejszyła. po odstawieniu tabletek tez już nie bolało tak bardzo

Gość ja bralam regulon
i jak reka odjął:)

Gość ja też miałam bardzo bolesne
miesiączki. Żadne leki nie pomagały... Po pewnych problemach natury ginekologicznej musiałam zacząć brać pigułki hormonalne i... krwawienie mam bardziej skąpe, zero bólu - przeważnie żadnej tabletki nawet nie muszę brać.

rzecz w tym, ze nie chcę brać żadnych hormonów. Moja teściowa brała i zwiększyła swoją objętość o 200% Nie twierdzę, że w każdym przypadku tak jest, bo każdy organizm reaguje inaczej.

żadne więzy genetyczne cię nie łączą z teściową, więc zapewne nie przytyjesz :) zresztą teraz te tabletki takie robią, że się nie tyje ja po tabletkach nic nie przytyłam

ciekawa jestem z czego wynika ból menstruacyjny. Przecież wydaje się, że to tak prosty proces. A tu takie niespodzianki:/

Gość blueberrry
tez mam bolesne miesiaczki, z tym ze tabletki przeciwbolowe ktore sa dostepne bez recepty pomagaja mi. Ale od czasu do czasu mam takie ataki ze bol jest 100 razy wiekszy, nie wiem od czego to zalezy i dlaczego mnie tak boli ze prawie trace przytomnosc (przewaznie wtedy nie kontaktuje co sie do mnie mowi). Planuje isc z tym na usg ale jakos nie moge sie wybrac...

Gość taka jednaaaa....-
Ja zanim zaczęłam brać tabletki miałam bardzo bolesne miesiączki, dochodziło do tego że nie mogłam ruszyć się złóżka... ale u mnie to rodzinne bo wszystkie kobiety tak mają lub miały... i szczerze wątpie czy da się coś z tym zrobić... poprostu taki organizm i już... najgorsze było dla mnie to że mi usprawiedliwień nie przyjmowali jak jeszcze w liceum byłam;-) chorzy ludzie