Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea222

facet mnie zostawił bo jestem w ciąży!!!! załamka

Polecane posty

Gość nivea222

Facet z którym byłam zostawia mnie bo jestem z nim w ciąży,a on nie chce zakładać rodziny bo twierdzi,że to dla niego za wcześnie,że nic nie możemy dać temu dziecku w tak młodym wieku ( 22 lata) studia w trakcie itd...Ale co najśmieszniejsze jeśli usunę ciąże to nadal chce przy mnie być,przecież to chore! Nie wiem już co mam o tym myśleć,jego rodzina mnie nienawidziła już wcześniej a teraz niczego tym bardziej nie mogą się dowiedzieć.Jeśli nie usunę zostanę z dzieckiem sama... :( :( :(

Gość pewnie nie sama
napewno masz jakieś bliskie osoby. A facet to drań-jak malec się urodzi załóż sprawę o alimenty-z tego się nie może wywinąć... A mówienie,że to zawcześnie po fakcie świadczy tylko o tym,że jest niedojrzałym egoistą...

Gość pewnie nie sama
a i dlaczego mają się nie dowiedzieć? Teraz musisz myśleć o sobie i maleństwie a nie o nim i co pomyślą jego rodzice....

Gość śpiewamTanczEiJEmPomarańcze
a Ty ile masz lat?

Gość takie właśnie sytuacje
to dobry egzamin dla człowieka z którym jesteśmy... twój facet go oblał:(

Nie martw się dziecko to cud dasz radę ,a pozniej zamiast trudniej będzie Ci łatwiej dziecko zmienia owszem wszytsko,ale pamietaj nic nie zabiera:) A faceci sa pozniej ich nie ma , jak nie ten to inny , nie popełniaj tego błedu bo będziesz żałować . Przesyłam Ci uśmiech mojego synka:)

Gość nivea222
wiem wiem dziecko jest najważniejsze,a mimo tego się wacham jeszcze... Wiem,że to brzmi strasznie ale to dopiero 4 tydzień.Zabezpieczaliśmy się po to żeby taka sytuacja się nie zdarzyła,a tu proszę...

Gość nivea222
ja tez mam 22 lata

Gość śpiewamTanczEiJEmPomarańcze
na pewno dasz sobie rade!!

Gość nivea222
onfim : Ten drugi i ostatni

Gość ekkk
witaj, ja również jestem w ciazy, tylko ze juz ostatni miesiąc. Wiem co czujesz, mój facet rownież okazał sie dupkiem. Byliśmy ze sobą 3 lata i wogóle nie znalam go z tej strony co teraz. Odkąd jestem w ciązy stał sie strasznie egoistyczny, wogóle nie interesuje go dziecko, twierdzi ze jest jeszcze za młody (23 lata) i musi sie bawić. Poprostu go nienawidze !! :(

trzymam za słowo ja wypowiedziałam się w pierwszym bo opinia nie zmienia mi się proporcjonalnie do ilości zakładanych przez autorów topików

Gość tetra
Skad ta pewnosc,ze jak usuniesz dziecko to facet zostanie... moze i tak cie zostawi ,a ty zostaniesz z wyrzutami sumienia ze nie dalas szansy na zycie kolejnej istotce.....sory ale mnie by te wyrzuty chyba zabily

Nivea, współczuję, facet to skończony dupek :o dziecka nie usuwaj, żałowałabys tego bardzo!!! Jakos dasz sobie radę :) Ja już na Twoim miejscu w życiu nie chciałabym mieć z takim facetem nic wspólnego, no tylko tyle, żeby alimenty płacił...

Gość pewnie nie sama
właśnie-to zależy od tego jak będziesz żyć z taką świadomością-jeśli zdecydujesz się na usunięcie-ja bym nie mogła-ale jestem raczej wrażliwa...

Gość matka teresa z fujary
Usun ciaze, olej faceta i uloz sobie zycie. Urodz dziecko, kiedy TY bedziesz na to gotowa i przygotowana aby zapewnic dziecku milosc i zycie bez nieszczesc.

Gość merrrrrrrrrrrrry
ja bym na 100 % usunela gdyby moj facet mnie zostawil. ale to twoj wybor. jezeli chcialas miec dzieci kiedykolwiek to dasz sobie rade.

Gość Wiesz ....
Jest takie powiedzenie dziecko to nie problem nieodpowiedni facet to problem. Coś w tym jest. Masz 22 lat to mało i nie mało , urodzisz to dziecko po czasie spotkasz kogoś odpowiedniego, jak usuniesz nie zapomnisz o tym nigdy. Nie jesteś pierwsza i napewno nie ostatnia w takiej sytuacji.Możliwe że będziesz mogła liczyć na pomoc twojej rodziny.

Gość tetra
Czesto po usunieciu ciazy kobiety maja problem z kolejnym zajsciem..... do matka teresa z f...... a czy teraz nie moze dac milosci dziecku i byc szczesliwa??????

Gość nivea222
oczywiście chcę mieć dzieci,ale jak pomyśle że teraz w takiej poważniej sytuacji zachował się jak szczeniak to co zmienią te 2-3 lata,bo twierdzi że właśnie wtedy może myśleć o zakładaniu rodziny.. Kocham go bardzo,ale nie wierzę już w ani jedno słowo które mówi.On boi się też panicznie rodziców,którzy mnie nie tolerowali jak byliśmy razem.Moja mama powiedziała,że zrobię jak uważam ale ona ma nas 4 i nie żałuję że którekoliwek z nas jest na świecie,jasna cholera dlaczego to się stało :(

Gość merrrrrrrrrrrrry
moim zdaniem z dzieckiem ma marne szanse na znalezienia partnera jak rowniez znalezienie pracy bo teraz potrzebuja ludzi dyspozycyjnych , nie mowiac o studiach. Troche logiki a nie tylko górnolotnych mżonek.

Gość merrrrrrrrrrrrry
nivea222 jezeli czujesz ze usuniecie tej ciazy bedzie dla ciebie wielka strata to nie rob tego

Gość nivea222
merrrrry liczę się z tym co napisałać w końcu żyję na tym świecie nie od dziś i takie myśli też krążą mi po głowie,bo jaki facet chce tak naparwdę wychowywać cudze dziecko, jakie ja mam szanse na skonczenie studiów,tym bardziej że mieszkam 300 km od mojej rodziny,a bez studiów w dzisiejszych czasach marne są szansę na dobrą pracę,a co za tym idzie zapewnienie dziecku tego co dają oboje pracujący rodzice...ehhhh...

Gość merrrrrrrrrrrrry
saszetka nastka ja mysle ze nie powinnas uprawiac seksu bo sie nerwicy nabawisz

Gość arielllla
sluchaj, ten koles jest nic nie wart. uwierz. co to za facet, ktory zamiast wspierac, jeszcze bardziej doluje ??? kopnij go w dupe i pogon w cholere, obojetnie co zrobisz z ta ciaza, bo kawal z niego swini. znam jedna laske, ktorej facet postawil takie samo ultimatum. dziewczyna nie wiedziala co robic, bala sie ze zostanie calkiem sama, tym bardziej ze jej mama nie zyje... :( ulegla jego presji i usunela. po kilku miesiacach zostawil ja, a ona zostala sama z tym wszystkim. dzis ma meza i staraja sie o dziecko, bezowocnie niestety. kiedys powiedziala mi ze bylo to najgorsze jej przezycie, ze zabieg byl straszny, bolesny, ze potem cala noc przeplakala. ze nie ma dnia zeby o tym nie myslala. ze patrzy na dzieci ... nie namawiam Cie do niczego, nie wiem jaka masz sytuacje. napisalam to, zebys wiedziala, ze z faceta, ktory tak postepuje juz nic nie bedzie. jest zerem i tak juz zostanie. moja rada, to nie rob niczego pochopnie. dobrze sie zastanow. rozwaz wszystkie za i przeciw, zebys pozniej nie zalowala bez wzgledu na to jaka decyzje podejmiesz.

Gość merrrrrrrrrrrrry
nivea222 jesli mozna wiedziec to w jaki sposob sie zabezpieczaliscie?

Gość merrrrrrrrrrrrry
nivea222 jezeli facet cie nie kocha to zapomnij i nim

Gość merrrrrrrrrrrrry
* o nim