Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea222

facet mnie zostawił bo jestem w ciąży!!!! załamka

Polecane posty

Gość nivea222
ja mieszkam w innym mieście 300 km od domu

Gość arielllla
zrobilam test - 5 testow by sie nie pomylilo. wiesz w ogole na jakiej zasadzie dziala test ciazowy??? poszukaj sobie na google, bo widze ze poejcia nie masz. do twojej wiadomosci mi test pokazal ciaze juz dzien po brakujacej miesiaczce. zrobilam 3 dla upewnienia i wszystkie byly pozytywne. dlaczego wiec wkrecasz sobie, ze twoje testy sie mylily. nie chce byc zlosliwa, ale tak to jest jak sie dzieciaki za seks biora. jakbys miala jakakolwiek wiedze, to bys wiedziala ze ciazy nie ma. nie ma takiej mozliwosci aby byc wciazy majac regularny okres i robiac 5 testow, z czego kazdy wyszedl negatywnie. nie ma takiej opcji zebys byla w ciazy.

veniceeeeeeeeee - poki co na swoja emeryture DZIECKO pracuje sama.Co razi cie to ze sie nie podszywam pod pomaranczowy nick tak ja ty zeby szczerze dziewczynie napisac to co mysle?boli cie?masz pecha!!!!!!:-o

Gość zialono mi maj
Ma do tego prawo, w końcu się zabezpieczaliście nie dla urozmaicenia sobie życia. Nie chciał dziecka wcześniej, może nie chcieć teraz. Sama mam 22 lata i ewentualna wizja przyjścia na świat mego potomka nie wzbudza we mnie ekstazy. Żyje się raz i nikt nie ma prawa wymagać od innych altruistycznych zachowań. Z drugiej strony masz prawo czuć żal i rozczarowanie, co jednak nie uprawnia Cię do "wieszania na nim psów"

Gość veniceeeeeeeeee
do twojej wiadomosci nie mam czarnego nicka , pod nikogo sie nie podszywam. mam prawo skomentowac twoje "myslenie"

Gość nivea222
Kochane kobietki ja już muszę powoli kończyć,dziekuję wszystkim z całego serduszka za wszystkie wypowiedzi ,które tu padły.Pozostaje mi przemyśleć 100 razy sprawę i podjąć decyzję ( mam nadzieję dojrzałą decyzję :/

nivea -- > sama sobie odpowiadasz na pytania nie mozna juz mu wierzyc w cokolwiek! skad wiadomo, ze za 2-3 lata znow nie zmieni zdania? i jeszcze jedno - po jakims czasie moze mu sie odmienic myslenie i obwini Cie za to, ze usunelas! moze powiedziec, ze to byl dla Ciebie test! ze nie nadajesz sie na matke itp. kopnij go w dupsko! zacznij zyc po swojemu!

Gość veniceeeeeeeeee
boli mnie nietolerancja innych ( takich jak ty) i fanatyczne zapatrzenie sie w wlasne poglady

Gość veniceeeeeeeeee
to bylo do mantodea

veniceeeeeeeeee - przeczysz samej sobie wiesz o tym?piszesz ze masz prawo komentowac moje zdanie ale ja mam prawo komentowac twoje zdanie a tym bardziej skomentowac autorke!Co wg.mam byc nieszczera?pisac na pomaranczowo \"biedna ty jestes idz sie wyskrobac\"skoro to jest sprzeczne z moimi zasadami???troche a nawet bardzo niesprawiedliwa jestes!ty ja namawiasz do skrobanki a ja probuje jej to z glowy wybic.Na tym chyba polega dyskusja?tym bardziej ze nie wyzwalam autorki od najgorszych!

Gość arielllla
zialono mi maj - nie uprawnia do wieszania na nim psow??? no sorry, ale jezeli decydowal sie na pojscie z nia do lozka to chyba bral pod uwage ewentualna wpadke. nie od dzis wiadomo, ze zaden srodek nie daje 100% pewnosci. nie chce byc ojcem, ok rozumiem. ale po 3 latach zwiazku, decyzji o podjeciu wspolzycia powinien zachowac sie jak facet, a nie jak gnoj do cholery!!! gratuluje Ci pogladow jezeli uwazasz, ze facet ma prawo wywierac na niej presje, stawiac warunki i szantazowac. to jest milosc twoim zdaniem? autorka tez nie chciala byc matka teraz ale ona nie moze tak po prostu odwrocic sie na piecie i isc w swoja strone. gdy sie kogos kocha to jest sie z nim mimo wszystko. pozdrawiam i zycze Ci zebys Ty na takiego nie trafila.

Gość arielllla
nie jestem przeciwniczka aborcji, jednak te co mowia o tym jak o wyrwaniu zeba, powinny sie zastanowic dwa razy... znam kogos kto usunal i wiem jak to zmienilo jej zycie :( wiem jak sie czula po... i to prawda, ze najgorzej rzutuje to na psychike na starosc. poczytajcie troche.

arielllla - szkoda slow!Poprostu biedny facet brzydko mowiac zamoczyl robiac sobie przyjemnosc i teraz ponosi tego konsekwencje.Cipa nie facet!:-o

Gość veniceeeeeeeeee
mantodea ja nie namawialam jej na skrobanke.

Gość veniceeeeeeeeee
mowilam jej zeby sie zastanowila czy chce tego dziecka

Gość veniceeeeeeeeee
Dla ciebie to to samo? Dla mnie nie. Ja poprostu chcialam jej pomoc i doradzic a nie wmowic jej swoje wlasne poglady na ten temat

nivea222 nie chcę Ci mówić co powinnaś zrobić-to wyłącznie Twoja decyzja!!!!! Ale powiem Ci, że dziecko to największy skarb!!!!! Czasem jest ciężko, ale więcej jest chwil które są najpiękniejszymi w mym życiu. Jeśli podejmiesz decyzję o urodzeniu tego maleństwa zobaczysz to jego uśmiech który wynagrodzi wszystkie smutki!!! Wiem jesteś młodziutką, ale wydaje mi się, że dojrzałą kobietą...ten facet to drań, który prędzej czy później zapewne Cię zostawi(widać to po jego reakcji na fakt pojawienia się maluszka)a ta maleńka istotka zawsze będzie przy tobie!!! Życzę podjęcia trafnej decyzji-decyzji dobrej dla Ciebie i tej małej istotki. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przemyśl sytuację, zastanów się czy sobie poradzisz, czy podołasz, czy jesteś silna, jeżeli tak nie usuwaj, jeżeli masz tylko jakieś wątpliwości usuń, później może być już za późno i będziesz żałowała.

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.