Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erqygbsrniu

FILTRY POD KRAN

Polecane posty

Gość erqygbsrniu

co polecacie? potrzebny mi naprawdę dobry filtr, bo woda w kranie tragiczna...

Gość erqygbsrniu
up no kurcze nikt sie nie orientuje?

Gość erqygbsrniu

Gość erqygbsrniu
drogi? serwisowany? jestescie zadowoleni?

My go zakładaliśmy w 2000 roku,czyli mamy go już ósmy rok.Płaciliśmy wtedy 3.200 złotych,z tym,że można było odpisać jakąś kwotę od podatku.Nie pamiętam ile to bylo. Filter jest serwisowany co pół roku. Czy jesteśmy zadowoleni?Bardzo.:)

Serwisowany co poł roku,naprzemiennie sa zmieniane filtry,raz filtr mechaniczny,a raz 2 filtry węglowe.

Gość Malgosia R
A ja kupilam filtr osmotyczny z firmy Hydropure. Jestem z niego bardzo zadowolona. Co wiecej mineralizator otrzymalam gratis, ktory wzbogaca wode o pierwiastki zycia. Pan monter przyjechal do mnie i za darmo zainstalowal filtr pod zlewem. Firma, jako jedyna w Polsce, oferuje wieczysta gwarancje, wiec jak cos sie popsuje za 5-10lat to monter bezplatnie wymienia czesci na nowe. Dodatkowo moj filtr ma rezonator bioceramiczny, ktory ozywia wode, dzieki czemu woda, ktora pije aktywuje inne czasteczki w moim organizmie! Naprawde polecam. A tutaj podaje kontakt do mojego Przedstawiciela (cala Polska), ktory jest bardzo milym i sympatycznym czlowiekiem. Odpowiedzial na wszystkie moje pytania i dodatkowo jeszcze zaoferowal duzy rabat! Mozecie smialo do niego dzwonic: tel 886 292 933. POLECAM! :)

Gość gość
bateria dafi kosztuje niecałe 1000zł a od razu z kranu leci woda uzdatniona do picia co jakiś czas trzeba tam zmienić wkład za 10 zł

Gość gość
może zobacz tutaj - www.sklep.osmoza.pl ? Mają ogromny wybór jeśli chodzi o filtry do wody, na pewno też doradzą, jeśli trzeba. JA tez mam od nich filtry kuchenne i jest o wiele lepiej, jeśli chodzi o jakość wody.