Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrinka

Czy wszystko da sie ukryc ? pomozcie! WAZNE!

Polecane posty

Gość karrrinka

Mam takie pytanie, chodzę do gienkologa prywatnie, bez wiedzy rodziców.. wiadomo, nie chce by wiedzieli o braniu tabletek, a takze poronieniu. Dzisiaj byłam normalnie u siebie w przychodni u pedriatry. Dalam pielegniarce karte czipową, a jej w komputerze.. wyskoczyly.. wizyty u lekarzy, pobyt w szpitalu. Czy te wizyty u ginekologa prywatnie tez znajduja sie na tej 'karcie.'?

Gość ludu
nie, karte masz na przychodnie z tego co rozumiem prawda ? a ginekolog prywatny jak mial zaznaczyc w ich bazie że u niego byłaś ? Maila miał im wysłać ? Albo zadzwonić ? Zastanów się

Gość karrrinka
wiesz logicznie myslac to masz racje.. ale troche sie zestresowalam.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
a ile masz lat...jak więcej niż 18 to żaden lekarz nie ma prawa udzielić twoim rodzicom informacji o twoim stanie zdrowia...nawet jak wezmą twoją kartę do przychodni to pielęgniarka powinna odmówić odczytania z niej informacji.

Gość karinkaa
Moja mama jest pielegniarka tez :/

Gość no tak znajomosci w służbie
zdrowia mogą wiele :-( W jakim wieku chodzisz jeszcze do pediatry?

Mój były pediatra zrobił specjalizacje i jest lekarzem rodzinnym do którego nadal uczesczam, śmieszne było gdy podałam mojej pani dyrektor w szkole L4 (jestem nauczycielem) z pieczatką pedziatry :) moze dziewczyna ma podobnie?

Gość majka_w
jeśli chodzisz prywatnie do lekarza - to on tego nie rejestruje za pomocą karty chipowej,więc lekarz rodzinny nie może o tym wiedzieć.pracuje w administracji spzitalnej wiec cos o tym wiem,pozdrawiam