Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butki butki

pomylilam sie przy podwaniu adresu...czy przesylka nie dojdzie??

Polecane posty

Gość butki butki

napislalam nazwe ulicy z bledem, zwykla literowka. zamiast dajmy na to ul. Grójecka , napislalasm ul. Grójeca poza tym wsystko jest ok, czy paczka dojdzie czy zostanie odeslana w zwiazku z tym,ze takiej ulicy nie ma??

Jak będą rozgarnięci na poczcie,to moga dostarczyć,mimo tej literówki.Może się zdarzyc tak,ze odeślą do nadawcy. Na dwoje babka wróżyła....

Gość Lucki Lucek
a czy oni przypadkiem nie po kodach pocztowych ??

Gość butki butki
a czy w takiej sytuacji powinnam isc na poczte i np. zapytac czy tam ta paczka jest?? podobniez zanim zostanie odeslana lezy jakis czas na poczcie...

Gość butki butki
no wlasnie kod i numer domu, mieszkania wszytsko jest w porzadku, takze jezeli dotrze do danego urzedu pocztowego, to juz powinni sie zorientowacze to jest zwykly blad? jak myslicie? sama nie wiem:O

Jeżeli uwazasz,ze paczka powinna juz dojść,to idź na pocztę,zapytaj. Niedawno pewna dziewczyna pisała,że czekała na paczkę,że jej przyniosą do domu,a tu okazało się,ze paczka czekała na nią na poczcie.:D Nie dostała nawet żadnego awizo od listonosza.

Gość Lucki Lucek
jesli napiszesz niewyraznie to tez dojdzie (wiem z doswiadczenia) mnie sie zawsze wydawalo, ze oni wlasnie po kodach bo chyba kazda ulica ma inny kod (chyba)

Gość może dojdzie z błędem
Często dochodzi z błędem - mamy domyslnych listonoszy :-) Ale skoro uważasz, że jeszcze paczka leży na poczcie to mozesz próbować poprawić. Sądzę, że przy tak drobnej literówce powinno dojść. Z urzedów pocztowych zwykle przesyłki odjeżdzają ok. 15, 17, 20 jeśli nadałaś ją przed chwilą to możesz zdążyć poprawić (weź ze sobą dowód nadania) - ale myślę, że to zbędny trud i dojdzie.

Gość może dojdzie z błędem
no i kod przesądzi sprawę - dojdzie!

Aaaaaaaaa,to Ty wysyłasz tą paczkę,a nie czekasz na nią. No,może zdążysz poprawić.Ale powinna dojść mimo tej literówki.:)

Gość butki butki
nie nie, ja na nia czekam;) tylko jak podawalam aders do wysylki to sie pomylilam no i osoba ktora mi ja wysylala pewnie przepisala z bledem;)

Gość traaalllaaa
mysle,ze dojdzie,ja zamowilam kiedys buty z allegro,pani napisala zle moj adres(chodzilo o numer domu) i wszystko skonczylo sie dobrze:)

Gość butki butki
dzieki za pocieszenie:)🌻 mam nadzieje ze dojdzie:)

Gość listonoszka
popwinna dojść bo faktycznie najważniejszy jest kod chociaż nie będe sie wypowiadać za wszystkie urzędy w Polsce, u nas by doszła.

Gość butki butki
a czy wprowadzono u nas cos takiego jak monitoring przesylek??

Gość UKE dawniej URTiP
W dużych miastach są placówki UKE, moze tam na ich stronie znajdziesz adres najbliższej.

Gość gość
qHbQoVbIj3WXqvpD9bdSby6G