Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

el dżi

prosze powiedzcie mi co to moze byc...

Polecane posty

wiec tak: ostatni raz na solarium bylam w styczniu ogolnie na 50 min. Wszystko było ok... Teraz jakies tygodnie temu poszlam 3 razy po 10 min i sie zaczelo zaczela mi skora schodzic z wszystkiego co sie da- doslownie... :O i na plecach mialam 2 czerwone plamy (oprocz tego ze jeszcze platy schodzacej skory), ktore teraz mam brazowe... ale nie takie jak reszta opalenizny ktorej juz praktycznie nie mam tylko takie ciemniejsze brazowe juz wsumie ta skora mi mniej schodzi ale od czego to wszystko ?? nigdy nie mialam problemow ze skora po opalaniu na sloncu czy w solarium...

Gość hahahahah
poparzylas sie po prostu bardzo. Ja tak kiedys mialam w gorach, strasznie prazylo slonce, a ja przez dwa tygodnie codziennie od rana do wieczora lazilam po gorach. Wlasnie na plecach zaczela mi tak strasznie schodzic skora, i zostalo kilka ciemnych brazowych plam. Mam je juz od 6 lat i niczym nie daja sie zlikwidowac, bylam u kilku dermatologow, przepisywali mi rozne masci, zluszczajace i inne. Nawet przez dwa lata w ogole nie wystawialam tych plecow na slonce i nic. Boje sie ze mi juz do konca zycia zostana:/

oczywiscie obiecalam sobie ze nigdy wiecej solarium i tego sie bede trzymac :P

Gość hahahahah
wiesz moze Twoje nie sa takie jak moje. Nie wiem, przeciez nie mozna tego stwierdzic przez net. Lec jak najszybciej do dermatologa. Moze jeszcze nie jest za pozno i z Twoimi cos da sie zrobic, ale nie bagatelizuj tego. Powodzenia:)