Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nie za malo

Ile cm rosnie dziecko na miesiac

Polecane posty

Gość czy nie za malo

moja córka od lutego urosła 2 cm czy to nie za mało,, martwie sie ma 5 lat czy dzieci w tym wieku rosną juz mniej niz maluchy

Gość czy nie za malo
a od wrzesnia do grudnia urosła 3 cm :(

dzieci roznie rosna, ja bylam malutka do skonczenia 3 klasy podstawowki a potem wystrzelilam w gore, za to potem zas nei roslam i jzu mi zostalo 160cm :) male dzieci tymbardziej, moja bratanica tez ma 5 lat i w tym roku urosla 11cm :) ale w zeszlym roku tylko 6cm

Gość czy nie za malo
MYSZA a ile miwrzy cm twoja bratanica

Gość czy nie za malo

moja bratanica ma 109 cm, wsrod rowiesnikow zaczela byc od niedawna jedna z wyzszych, ale zawsze byla malutka i chudziutka, nie wiem czy to duzo czy malo, ale jak kupywalam jej ostatnio spodenki to pani w sklepei podala mi na 5 lat rozmiar na 110cm to chyba jest ok

Gość czy nie za malo
oj to chyba za mało bo 5 latki z mojego otoczenia są wyzsze duzo wyzsze , mamusie kupują rozmiar ubranek na 122 cm ja mam juz 6 latke i kupuje rozmiar na 134,, a zapewniam ze nie jest najwyzsza wsród swoich rówiesników

Gość czy nie za malo
ja mierzyłam moją córke dzisiaj i wyszło mi ze ma 120 cm

Gość ujktyy
zależy od dziecka. Moa corka ma 3 lata i kwartal, 108cm i ubrania na 116. przez ostyatni rok urosla 10cm.

Nie wiem jak to z chłopcami jest ale mój synek ma 105cm a ma 3,5 roczku.

kazde dziecko inaczej,indywidualnie:) Moj synek rosnie jak na drozdzach, w 3 tygodnie 4 cm urosl:) Ma 8 mcy i.....84 cm :P:P:P Pozdrawiam!

Gość bubu23
he mój synek ma 3 miesiące i już urósł 11 cm od porodu :)

o rety takie wysokie dzieci? to jakos chyba w laziskach sa niskie kurdupelki bo moja bratanica jest jedna z wyzszych :/ w swojej grupie w przedszkolu :) a maluszkow nie ma co porownywac dziewczyny, to tez zalezy od genow.. moj sie urodzil i miala 52 cm (wg innych lekarzy 54cm :)) a teraz ma 3mce i 1,5 tyg i urosl do dl 68cm wiec jakies 16cm :D:D przy wieku 6 lat juz mozna jakos rownac dzieci ale tez nei bardzo tak jak pislaam wczesniej ja w czwartej klasie podstawowki bylam trzecia wzrostem w klasie a stanelam w 7 klasie na 160cm i do dzis mam 160 ;)

Gość bubu23
myszsza a ja myślałam że moje maleństwo rośnie zbyt szybko :) a tu Twoje 16 cm w ciągu 3 miesięcy no nieźle :) pewnie też tak szybko twoje dziecię wyrasta z ubranek jak moje :) pozdrawiam :) czas na kąpiel :)

Gość kiolkkiju
idealistka -ty nie masz takich problemów bo ty jesteś sama jednym wielkim problemem :) idealistka od siedmiu boleści :)