Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchaaaaaaaa

miesiaczka bez krwawienia??

Polecane posty

Gość muchaaaaaaaa

a ja mam takie pytanie: otóz jakis tydzien temu pojawiły sie u mnie normalne objawy miesiączki. zwykle 1-2 dni po nich nastepowało krawawienie, jednak tym razem objawy ustały i nie dostałam okresu. czy ktoras z was tak miała? co to moze oznaczac? dodam ze nie bylo mozliwosci zajscia w ciaze

Gość hellloł
jeszcze go dostaniesz poczekaj z pare dni

Gość mamusienka
moze poprostu owulacje mialas :)

Gość muchaaaaaaaa
przy owulacji tez sa takie objawy? nigdy do tej pory nie miałam...do tego wychodziłoby ze owulacja jest w 30 dniu cyklu

słuchajcie mam podobną sprawę. Nie ma szans bym zaszła w ciążę, aczkolwiek od 2 miesięcy mam wszystkie objawy okresu w przewidywanym czasie lecz bez krwawienia. Dokładniej mówiąc bolą mnie piersi, prawy jajnik również boli, tydzień temu standardowo wyszedł mi trądzik. Jedyne co mam to lekkie jasnobrązowe plamienie. Dodam że tuż przed miesiączką z tamtego miesiąca leżałam tydzień w szpitalu, ale nie byłam chora. Mam niedowagę, astmę, ale to w żaden sposób nie tyczy się braku krwawienia, co najwyżej może wady serca mają z tym powiązanie chociaż wątpię (dokładniej zespół WPW). Powiem jeszcze że ogólnie mam spore wahania hormonalne bo nawet objawiają się one znacznym pogorszeniem cery, poza tym przy nie których miesiączkach zdychałam z bólu praktycznie, w ostatnim pół roku to ustąpiło. Jednak nadal chcę wiedzieć skąd brak plamienia? trochę mnie to dobija bo nie chcę mieć pewnego dnia niespodzianki typu czerwone spodnie w szkole ;/ proszę o pomoc bo nie mam przekonania do ginekologów.