Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werka730

zapomniałam o tabletce. 1 dzień przerwy

Polecane posty

wczoraj powinnam rozpocząc nowe opakowanie tabletek. cały dzien myslalam o tym, a wieczorem zapomniałam. wzielam wiec dopiero dzisiaj. ale czy jeden dzien przerwy nie rozreguluje tego wszystkiego? powinnam sie jakos dodatkowo zabezpieczać teraz?

Gość młoda88
myślę,że dla bezpieczeństwa powinnas przez najblizszy tydzien dodatkowo sie zabezpieczac...bo to nigdy nic niewiadomo:) a na przyszłość włącz sobie przypomnienie w telefonie!:P

Gość kkkkkkkkkkk
skuteczność spadła jak najbardziej,dlatego teraz musisz się przez tydzień dodatkowo zabezpieczać

Gość ona20wka
a godzina spoznienia cos zmienia? zmniejsza skutecznosc?

Pierwsza tabletkę wziełam z 8 godzinnym opoznieniem.... 3 tabletke wzielam z 11 godzinnim opoznieniem...nie mialam tel. przy sobie ... nie wiem czy skutecznosc spadla?? drugiego dnia kochalam siez chlopakiem.....:((

Gość młoda88
hmmm..no niby jesli nie spóźni sie z wzięciem tabletki 12 godzin to skutecznosc jest zachowana ale ja naprawde radziłabym zaczac brac tabletki jak najbardziej punktualnie!! a jesli nie dajesz rady i zapominasz to moze po prostu przestan je brac,bo one sa dla sumiennych osób...ja tez jestem roztrzepana a jeszcze nigdy przenigdy nie zapomnialam ani sie nie spoznilam:)

Biore je roż rok.. i pierwszy raz zdarzylo mi sie zapomniec... Boje sie bo niedlugo wczesniej kochalam sie z chlopakiem....:(

Gość Maryś_83
a słuchajcie, jeśli po 7-dniowej przerwie zaczynam nowe opakowanie (zwykle biore tebletke o 19, teraz wziełam o 18.30) i tego samego wieczoru kocham sie z chłopakiem to tabletki skutkują jak nalezy? Nowa jestem w tych sprawach, wiec proszę o wyrozumiałość. Dzieki