mysz69 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 Hej kobitki!potrzebuję pilnej odpowiedzi bo terminy do mojej lekarki sa długie!wzięłam dopiero jedno opakowanie tabletek novynette i zrezygnowałam.czy to jest normalne że mam już trzeci okres w ciągu miesiąca???to nie są żadne plamienia tylko normalne 6-cio dniowe okresy!jestem troszkę wystraszona o co tu chodzi czy jak się odstawi te tabletki to są takie objawy???błagam napiszcie coś na ten temat.może któraś z was miała też coś takiego.z góry serdeczne dzieki.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 zadzwon i powiedz o co chodzi, powinna przyjac Cie w takiej sytuacji bez kolejki, bo sie wykrwawisz! - nie zartuje, to nie jest normalne, 3 okresy w ciagu jednego miecha? za duzo krwi z Ciebie ubywa, naprawde idz i mow odrazu o co chodzi, jesli to prywatny, to nie powinnas miec zadnych problemow, mi kiedys przedluzyla sie miesiaczka o 11dni to dostalo mi sie od mojej gin ze dlaczego tak pozno przychodze- bo wlasie sie wykrwawiam, a u Ciebie z tymi tzrema okresami- niedobrze, praktycznie ciagle meisaiczkujesz! idz natychmiast do gina! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach