Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Kobiety panów po 40stce.

Polecane posty

Gość takim panom często odwala
Mam znajomego, który mając 46 lat robi z siebie pajaca udając na siłę nastolatka: otacza się "przyjaciółmi" mającymi conajmniej o 20 lat mniej niż on, gustuje w coraz młodszych dziewczynach (chociaż ma 20 letnią córkę), kupuje sobie nowe zabawki typu samochodzik teranowy, motorki, stroi się w ciuszki a la chłopczyk z wielkimi napisami, chodzi na dyskoteki, do młodzieżowych kanajp. Normalnie żałość bierze. Wcześniej był normalnym, zwyczajnym, sympatycznym gościem, a teraz... Ach, szkoda gadać.

Irek, no ja właśnie napisalam, że nie słucham.... sobie ufam (chociaż nie zawsze słusznie) :-)

i to jest właśnie najbardziej śmieszne. Bądąc studentem w Poznaniu i jak byliśmy gdzieś w kawiarni i siedział taki podtatusiały pan z młodą laską, od razu widać że nie z córka , robiliśmy sobie straszne jaja i śmiechy, teraz sam mam powyżej 40, ale pamięci nie straciłem i dać z siebie robić jaja przez nieopierzonych małolatów, to już szczyt głupoty.......

"dać z siebie robić jaja przez nieopierzonych małolatów, to już szczyt głupoty......." Pełna zgoda. Wytłumacz to jednak tym facetom, którzy dają taki powód do śmiechu przy jednoczesnym seksie z małolatami żadnymi kasy. Kasa kasą a libido spada. Więc korzystają póki stają.

mój kumpel Maniek mówi w takich razach: kiedy chooj przewagę weźmie nad rozumem, na ten szał lekarstwa nima.....

Gość a ja się nie zgadzam
Gdyby tak każdy najbardziej przejmował się tym, co powiedzą inni, nie pokazywałby się ludziom na uczy. A co to niby, młoda kobieta może umawiać się ze starszym mężczyzną jedynie za pieniądze? Nie róbcie z kobiet dziwek! Powodów może być wiele, a reakcja ludzka na takie pary jest jedna. Zastanawiam się, skąd się to bierze. Bo moim zdaniem to czysta zazdrość - nic więcej

na oczy* zaraźliwe to jest

Właśnie w tym cały ambaras... Pan odmłodnieje, dziewczyna skorzysta finansowo. Każdy jest zadowolony. Nie pasuje to albo faceto, którzy zazdroszczą, albo tym, którzy nie chcą oszukiwać kalendarza i wiedzą, że jak sie ma wiekowoz górki to też można żyć pełnią życia - tylko nie tą pełnią co 20-latek, niestety:)

Polska i Polacy... Wszystko, co jest niepospolite, musi zostać napiętnowane. Ale kto powiedział, że bardziej wiekowy mężczyzna spotykając się z modą panną musi się zachowywać jak jej rówieśnicy? Przecież to te różnice pomiędzy pijącym na umór i robiącym z siebie idiotę młodzieniaszkiem a elokwentnym, kulturalnym i potrafiącym decenić kobietę starszym mężczyzną sprawiają, że Ci drudzy cieszą się powodzeniem wśród młodszych kobiet. Nie zawsze musi temu towarzyszyć jakaś gratyfikacja finansowa. Co nie zmienia faktu, że reakcja jest jedna.

Na co reakcja jest jedna? Starszy pan jeśli jest kulturalny i elegancki może nawet być obiektem westchnień, oprócz kasy oczywiście, bo elokwentny bez kasy nie ma na co liczyć zazwyczaj. Reakcja na taki związek nie zawsze jest negatywna. Ludzie w Polsce się uczą, że to m o ż e byc po prostu miłość. A gdy facet robi z siebie nastolatka pomimo wieku, to wybacz - czy ma kasę czy nie - z a w s z e wygląda jak idiota. Nie wierzysz? Pooglądaj Ibisza. Solaria i kosmetyczki zachowują gładkość skóry, ale niestety widać od razu, ze image studenta jakoś sie gryzie z metryką i ogólnym wyglądem. Niestety, ale pajac.

Ciekawy temat. Chciałbym z wami podyskutować, ale... nie chce mi się czytać wszystkich wypowiedzi... :) Ale podrzucę dowcip: Wchodzi kogut do łazienki, patrzy, a tam wszystkie kurki zakręcone…

Jeszcze jeden dowcip, dla naszych kobiet ku przestrodze :) Żona wróciła do domu i zastała męża w łóżku z młodą dziewczyną - Ty niewierna świnio, wychodzę, koniec naszego małżeństwa Mąż woła za nią: - Kochanie, poczekaj chwilkę, zaraz ci wszystko wyjaśnię... - Dobra, ale szybko - Jechałem do domu z pracy i zobaczyłem jak ta bidula stoi na poboczu drogi zziębnięta na deszczu, zlitowałem się i ją zabrałem. Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Wchłonęła ją dosłownie w dwie minuty. Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać. Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że mam fatalny gust. Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja przyjaciółka ma takie same... I kiedy już wychodziła, zatrzymała się przed drzwiami, odwróciła i zapytała: "ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa…?”

No to macie jeszcze jeden :) Mężczyzna około 40-tki pomykał szosą w swoim nowiutkim Porsche. Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwoloną prędkość, we wstecznym lusterku zobaczył charakterystyczne niebieskie migające światełko. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie dawał za wygraną. Po chwili zdał sobie jednak sprawę, że w ten sposób może przysporzyć sobie wielu kłopotów i zjechał na pobocze. Policjant podszedł do niego i mówi: - Trochę pan przegiął, ale jest piątek, właściwie skończyłem już pracę, nie chce mi się nic pisać, więc jeśli znajdzie pan jakieś dobre wytłumaczenie to pana puszczę. Mężczyzna pomyślał chwilkę i mówi: - Tydzień temu odeszła ode mnie żona, odeszła z policjantem, i wie pan, byłem przekonany, że to on za mną jedzie i chce mi ją oddać... - Życzę miłego weekendu - powiedział policjant.

Gość takie tam duperele...
Cholera, ja to mam fart :( Właśnie rozglądam się za facetem po cztredziestce bo mój były mąż po trzydziestce zrobił dzieciaka 18-latce i kupił jeepa :) Chyba zejdę na dwudziestolatków ;)

dowcip Bałtroczyka: wraca mąż a w łóku żona z sąsiadem. Co on robi w naszym łóżku?! Cuda, mój mężu, cuda, odpowiada żona

No to niech idzie seria z 40-latkami :) Szanowny Panie Prezesie Telewizji! Zwracam się z uprzejmą prośbą o zwiększenie emisji mojego ulubionego serialu "Moda na sukces" do pięciu odcinków dziennie bo mam 40 lat i boję się, że nie dożyję ostatniego odcinka.

Przychodzi facet z dziećmi do sklepu, a dzieci jak to dzieci od razu czegoś chcą. - Tatusiu, tatusiu, kup mi coś! - Co byś chciała córeczko? Córeczka powiedziała co chce, po czym ojciec zwraca się do synka: - A Ty co byś chciał wielki łbie? Ekspedientka zgorszona zachowaniem ojca wobec dziecka pyta: - Proszę Pana, jak Pan może tak mówić do synka? Na to ojciec odpowiada: -Proszę Pani Czy Pani wie co sprawia, że mężczyzna czuje się spełniony i szczęśliwy? Piękny dom, super fura i ciasna szparka żony, prawda? - No, pewnie tak. - Widzi Pani ten dom na wzgórzu? To mój. Fajny nie? - No ładny. - A widzi Pani to Ferrari pod sklepem? To moje. Ekstra, co? - No ładne. - No i wszystko byłoby super gdyby nie ten wielki łeb!

Ten trochę nie po linii, ale ładny... Idzie Ahmed a przed nim jego żona. - Ej, Ahmed, Allah nie tak uczył! W Koranie napisano, że żona musi chodzić z tyłu, za mężem! - Kiedy pisali Koran, nie było min przeciwpiechotnych. Naprzód Fatima, naprzód...

Czym się różni mężczyzna od choinki? - \"Choinkę jak się rozbierze to zostaje tylko badyl, a jak mężczyznę to i dwie bombki.\" ***************************************************************************************Dwóch facetów gra w golfa, chcą szybko rozegrać partię, ale przed nimi grają dwie początkujące kobiety, którym bardzo wolno idzie gra. Jeden mówi do drugiego: - Idź do nich i zapytaj się, czy możemy je wyprzedzić? Drugi idzie, dochodzi do połowy, zatrzymuje się i szybko wraca. Pierwszy pyta: - Co się stało? - Słuchaj, ty musisz iść, bo jedna z nich to moja żona, a druga to moja kochanka! Nie mogę się z nimi równocześnie zobaczyć! - Ok, rozumiem, jasne. Pierwszy podszedł do połowy, zatrzymał się i też wraca. Drugi pyta go: - No, co jest? - Jaki ten świat mały!

Mam coś podobnego złośliwa... W małżeńskim łożu namiętna scena erotyczna, nagle rozlega się głośne pukanie do drzwi wejściowych. Przerażona kobieta krzyczy: - Jezus Maria, to mój mąż! Mężczyzna nie zwlekając wskakuje pod łóżko. Po dłuższej chwili absolutnej ciszy mężczyzna wyczołguje się spod łóżka, siada na jego skraju, ociera pot z czoła i mówi do kobiety: - Widzisz żono, oboje mamy zszarpane nerwy

O, dowcipasy:) To ja też. Wraca mąż z delegacji i zastaje w domu...wiadomo. Żona + kochanek. Kochanek zrywa się z łóżka, wpada do łazienki, zdejmuje z wieszaka ręcznik i się nim tam owija. Rozwścieczony mąż wrzeszczy : - Nieeeeeee !!!!!!!!!! Ty sukinsynu!! - biegnie za nim do łazienki... Żona: -"Boże, on go zabije!"i. Patrzy, a mąż zrywa z fagasa ręcznik i krzyczy: - Ten jest do twarzy, idioto!...