Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziura w zębie

A ja zawsze będę sama.

Polecane posty

Gość dziura w zębie

Kto jeszcze? Łapa w górę.

Gość dziura w zębie
Nie sądzę. :(

wg pewnych teorii zdanie które umieściłas w tytule jest jak zamówienie które składasz u Mocy Wszechświata. Zesla ci dokładnie to czego sie spodziewasz. ;)

zasługa rodziców najczęsciej... Ale trzeba pamietać, ze nie odpowiadamy za nich, jesteśmy odpowiedzialni za siebie...

Gość dziura w zębie
5 lat mówiłam coś dokładnie przeciwnego i co? I lipa. :O Teraz po prostu godzę się wewnętrznie z faktami, wizualizując je za pomocą tekstu pisanego.

Musiałas niesdostecznie mocno w to wierzyć....:) ale masz rację, to lipa... ja tez od kilku lat zkładam pewne zamówienie , i kicha.... :)

mówiłaś jedno a myślałaś drugie... widocznie mysl byla bardziej nasycona energią niz slowo. slowo przegrało....

Gość dziura w zębie
Ale spoko, nie ma co narzekać. Przecież "singielstwo" jest teraz trendy. :O

aNN.. czasem czlowiek naprawde mocno chce wierzyć... Wiara tak naprawde to nie jest coś co można sobie wyprodukowac na zawołanie .... Ale ja tam zawsze mówię: Ci co nie mogą miec na nic nadziei, niech za nic jej nie tracą...!:) I tak nic nie tracisz. a nóz a widelec.... :)

wiarę trzeba sobie"wyćwiczyć", tylko, ze zacząć trzeba od podniesienia poczucia własnej wartości, widać, że pewne siebie kobiety są w stałych związkach...

Gość dziura w zębie
Stefania - chciałabym w to wierzyć, ale dokładnie rok temu załozyłam na kafe temat o tym, że jestem samotna i jest mi z tym źle... Po roku znajduję się centralnie w tym samym punkcie. A żeby było ciekawiej, to przez caly rok w nim tkwiłam.

Stefania to nic nie da. Ona jest w pewnym określonym stanie ducha, zamknieta na świat. Ona to wszedzie ze sobą zabierze. Tu tylko praca nad soba... Nic więcej. Oświecenie. Przebudzenie. Tyle.

Gość dziura w zębie
Dobrej nocy Stefania 🖐️

Gość nie będziesz
:)