Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

ile jadły wasze pociechy jak mialy 3mc?

Polecane posty

Gość tymotusia22
nana24 :) urodziłam w takim samym terminie :) ale nie wiem ile mój syn je bo ja karmie piersią.:) od porodu przytył mi już 4 kilo :) pozdrawiam:)

moj synek jec roznie ale z reguly po 150-180 ml, na noc je ok 350ml i rano po spaniu ok 300, potem za 3 godz 150, potem 180 i tak roznie do wieczora ale jest pol na pol z piersia no i teraz je juz warzywka i owoce ze sloiczka (tylko ze mimo ze wcina to sie nimi nie najada) teraz ma 3 mce i poltora tyg i wazy ok 6,5kg

Gość hhhhhmmm
moja niunia je srednio : 120 ml, 150 ml..chociaz coraz czesciej 170 ml..po 4 godzinach snu wrąbala 210 ml..pila by dalej,ale balam sie jej dac, balam sie rewolucji zwiazanych z nadmiernym ulewaniem...

Gość hhhhhmmm
kiedy dzieci powinny podwoic swoja wage urodzeniowa? po ilu miesiacach? moja Oliwcia urodzila sie malutka..wazyla 2950 g, spadla w szpitalu na 2660 g...ale nadrobila to, bo tydzien temu gdy skonczyla 3 miesiace wazyla 5400 kg...

Gość hhhhhmmm
*5400g

w poradniku zywieniowym Bobovity pisze ze dzieci podwajaja wage urodzeniowa miedzy 4 a 5 mce zycia ale np moj maly wazyl 2900 w szpitalu spadl do 2750 a jak skonczyl rowne 3 mce wazyl 6150 wiec roznie z tym jest, niektore dzieci 3miesieczne maja jzu po 7 kg aniektore ledwo 5kg

Gość KICiUŚ.
Moja pije po 150ml.