Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiejsza młodziez

dzisiejsza młodziez - brak słów!!!

Polecane posty

Gość dzisiejsza młodziez

mam 23 lata więc stara jeszcze aż tak bardzi nie jestem. w sumie mogłabyms ie jeszcze zaliczac do szeregów młodziezy. mam 3 rodzeństwa, 29 letnią siostre, 26 letniego brata i młodsza niespełna 18letnią siostrę. ostatnio moja młodsza siostrzyczka wywinęła nymer i z piątku na sobotęnie wróciła do domu na noc, podobno była na jakichś urodzinach, na co zgodzy nie dostała. wczoraj siostrzyczka znowu zaszalała wróciła do domu o 22. niby godzina jeszcze normalna, gdyby nie to ze nikomu nic wcześniej nie powiedziała, gdzie jest, z kim i po co. telefonu nie odbierała ani od matki ani od ojca ani od przyjaciółki. ona teznie wiedziała co się moze z nią dziac. dopiero kiedy zadzwoniłam z zastrzeżonego numeru raczyła odebrac. starzy od zmysłów odchodzą a ta mała pinda jeszcze głupków z nich robiła i wmawiała ze robiła plakat z MATEMATYKI z kolezanką i przecież dzwoniła i mówiła im o tym. a do domu odwiózł ją jakiś fagas. ojciec już chciał zgłaszać zaginięcie, ale go odwiodłam od tego bo jakby się gówniara znalazła to poniósłby niezłe koszta. my zawsze jak chcieliśmy wyjść z domu to tydzień musieliśmy sie płaszczyc zeby uzysać pozwolenie, a tą pindę rozpuscili a teraz płacza. jak robiłam awabtury bo mi ciągle rzeczy wyciąga i nie odkłada a ja chodzę i szukam to jeszcze mi sie obrywa bo się awanturuję. jak im mówiłam ze jeszcze bedą mieli z nią ciekawie to usłyszałam tylko ze jestem nierobem i mówię tak bo mi się nic robic nie chce. całą tą chołotepowinno się pozamykac w poprawczakach i niech siedza nopuki isę nie wykaza!!!

Gość ja pytam
a moja 16letnia siostra wczoraj wróciła około 22 do domu pod wpływem alkoholu :/ podobno wymiotowała, bo "za dużo zjadła i jedno piwo wypiła" ale ściema cienka :O teraz śpi, do szkoły nie poszła, brak słów dosłownie :O

Gość dzisiejsza młodziez
moja matka jak na nią wczoraj czekaliśmy szukała u niej w pokoju jakiejs informacji gdzie moze być, zapis w kalendarzu czy cos.i przypadkiem znalazła zurzyty test ciązowy sprzed ponad roku. zapytała po co jej to potrzebne, to stwierdziła ze to było dawno temu:D i ze niestety był jej potrzebny:D NIESTETY no NIESTETY musiała dać dupy bo niestety już ją pizda świezbiła

:D ja pinkole.. Moja sąsiadka lat 15 jest w zaawansowanej ciąży z 16 latkiem :) Jest w 3 gimnazjum to nie wim czy ma 15 nawet

Gość krojczka231
bunt mlodzienczy-tez to przechodzilam jak mialam 16 lat!nawet jak mnie ojciec pasem lał to nie pomagało.

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
jak sobie rodzice wychowali tak maja nie mam dobrego zdania o mlodziezy gimnazjalnej - roszczeniowo nastawione do zycia nieroby a we wszystkim wpieraja ich rodzice

Gość krojczka231
jeszcze nawet gorzej było jak dostawalam pasiorem po tylku.

Gość krojczka231
a najlepsze bylo to jak wychodzilam przez okno ,mieszkalam na parterze czekalam jak ojcie usnie a ja myk przez okno i calą noc mnie nie bylo ,rano przychodzilam a ojciec pytal gdzie bylam tak rano a ja mu sciemnialam ze biegalam.

Gość cholota i tyle....
szalalo sie tyroche jak sie mialo te 18 lat, ale bez przesady - seksu w zadnym wypadku - nie wiem jak u was, ale u mnei trzeba bylo chodzc z chlopakeim rok lub dluzej zeby pojsc ten krok dalej .....

Gość dzisiejsza młodziez
haris pamiętam jak miałam tyle lat co ona. to było zaledwie 5 lat temu. ale ja się nie szlajałam z bylekim po nocach rodzice zawsze wiedzieli gdzie jestem. i nie musiałam robić testów ciążowych w jej wieku:o

Gość krojczka231
no ja tez musialam "chodzic" z chlopakiem przynajmniej rok.tak to sie mówilo.Okropnie bylam zbuntowaną małolatą.Teraz mam męza dziecko i najchetniej bym siedziala w domu mąz musi mnie z domu wyciągac w weekend,wyszalalam sie i tyle.