Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózkowa mama

Jaką kupic NIEDROGĄ i FUNKCJONALNĄ SPACERÓWKĘ-POMÓŻCIE WYBRAC !!!

Polecane posty

Gość Wózkowa mama

Jak wyżej, chciałabym żeby miała skrętne koła, przynajmniej przednie, dobrze jakby miała tackę dla dziecka, ładnie wyglądała i oczywiście była wykonana z dobrego materiału - raczej nie poliester. Dziękuję.

Gość Wózkowa mama
upupup

Gość maliszeneczka
ja mam euro baby orinoko i jestem zadowolona

Gość Wózkowa mama
ten per pergio aria jest super ale nie ma skrętnych kół:( ten drugi jest funkcjonalny no ale kolorystyka jest dla mnie okropna:( ale bardzo dziekuje za opinie:) Moze jeszcze jakies propozycje. Z góry dzięki.

Gość wózkowa mama też
peg perego aria MA SKRĘTNE KOŁA! mam go wiec wiem na 100% bez skretnych kol bym go nie kupia, plus to ze jest bardzo lekki, dla mnie bardzo wazne

Gość Wózkowa mama
Dzięki:) Ten per peregoo chyba najbardziej mi się podoba:) A czy ma z tyłu jakąś kieszonkę??? Włąsnie super, że jest lekki, ta tacka również się zdejmuje więc spoko:)

Gość wózkowa mama też
no wlasnie nie ma z tylu kieszeni, to jedyna wada tego wozka, tak to jest naprawde ok, ja przewieszam zwzkla torebke taka co nosilam na skos na ramieniu ale chyba kupie jakas torbe do wozka bo on ma zaczepy na nia

Gość wózkowa mama też
graco są beznadziejne! brrr, do tego pojedyncze koła z tyłu sprawiają że po pewnym czasie każde jedzie gdzie chce :O a graco ma też to do siebie że lubi klekotać :O sporo ich widzę tu gdzie mieszkam i odkąd je obserwuję to wiedziałam ze ja graco za nic w świecie nei kupie :O oooodradzam!

Gość Wózkowa mama
Gość mama co tez chce kupic wózek
tez mam dylemat jaki kupic wózek, podoba mi sie ta z 4 kolorcraft tylko zupełnie nie mam pojecia ani nie znam opinii na jej temat:(

upupupupupp

upupuppu

ja kupiłam ostatnio Synkowi do Dziadków taką http://www.allegro.pl/item348836957_luksusowa_parasolka_city_2008_espiro_folia_okrycie.html tylko że ja za nią dawałam równo 300zł a tu jakaś promocja :( I mimo że tyle jest złych opinii o Baby Desing to ja sobie ten wózek chwale. Wcześniej mieliśmy ale bardzo króciutko też z Baby design ale wozeka Bunny - to Bunnym troszkę telepało i jak dla nas to był troszkę za mały i go szybko sprzedałam, ale kupiliśmy go \"na szybko, na już\" jak oddaliśmy nasz wózek do serwisu... a co do Espiro City - w komplecie folia, ochraniacz na nóżki uchwyt na kubek i wielkie jak na spacerówke koła - ja chciałam spacerówke nie tylko lekką ale przedeszystkim wygodną dla dziecka i jak dla nas jest oki a o do materiału to dla mnie jest rewelacyjny - bardzo szybko się czyści :)

Gość helol tu swistak
mam walker, jak dla mnie bomba, lekki, zwrotny i ładny ;)

dzieki:) a co na temat tej kolorcraft?????????

dziewczynki czy któas wie cos na ten temat?

właśnie ta spacerówka kolorcraft wygląda bardzo fajnie, a jak jest z jej funkcjonalnością??? miał ktoś taką??