Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest...........

Czy to ciaza, czy moze efekt odchudzania?????

Polecane posty

Gość co jest...........

Nigdy nie mialam problemu z okresem, cykl co 28-29 dni, nigdy zadnych spoznien, a teraz miesiac temu 4 dni spozniona miesiaczka.Bralam meridie okolo miesiaca, ale juz 3 tygodnie nie biore.Jakos tydzien temu strasznie zle sie czulam, trwalo to 5 dni, zawroty glowy, bol brzucha, ze nie moglam wogole go dotknac, byl strasznie twardy, ciagle chcialo mi sie kupe, mialam gazy, do tego okropny bol zoladka i nudnosci, nie wymiotowalam, napady goraca, szybkie meczenie sie.Dwa dni przed spodziewana miesiaczka objawy te zniknely tak nagle jak sie pojawily.Dokladnie 13.04 kochalismy sie z chlopakiem, bez zabezpieczenia, ale stosunek przerwany, nie skonczyl we mnie.Okres powinnam dostac w piatek, ale sie nie pojawil do dzis, ale czuje sie strasznie wilgotna jak w czasie trwania, ale nic mi nie leci, tylko czasem taka jakby woda bez zapachu.Czuje bol piersi i skurcze w podbrzuszu jak przy okresie.Czy myslicie ze moge byc w ciazy??? Dodam ze zdarzaly nam sie z chlopakiem takie \"wpadki\" typu, ze on byl tak strasznie podniecony, ze nie zdazyl ze mnie wyjsc i skonczyl we mnie, alebo ja w chwilii ekstazy prosilam aby wlasnie skonczyl wemnie, zdarzylo nam sie to bardzo duuzo razy i nigdy nie zaszlam w ciaze, jestesmy razem juz 5 lat i zadko kiedy sie zabezpieczalismy, wiec tak sobie mysle, czy moglam zajsc w ciaze w taki sposob, dla mnie to troche dzziwne, zreszta nie czuje sie jakbym byla w ciazy.Co o tym myslicie???

kup test bedziesz miala jasnosc! i sie nie zdziw ze jestes w ciazy bo jesli sie nie zabespieczaliscie to jest duze prawdopodobienstwo!

Gość przecież Merida jest zakazanym
środkiem w Polsce Twoje objawy po tym świństwie są dowodem na to dlaczego nei wolno zażywać tego leku

Gość co jest...........
Nie zdziwilabym sie jezeli bylaby to ciaza, ale wlasnie sie zastanawiam nad swoimi przeczuciami, bo jak pomysle ze moze wlasnie jestem w ciazy to jakos wydaje mi sie to niemozliwe i nie czuje ze tak moze wlasnie byc.Nie mam pojecia czy to po meridi mam takie zle samopoczucie czy wlasnie to ciaza, powiem ze bralam ja i dobrze sie czulam, nie mialam zadnych dolegliwosci, ale po odstawieniu wlasnie przed okresem w zeszlym miesiacu, rowniez mialam straszne bule glowy i wymiotowalam kilka razy, ale minelo to a i okres sie spoznil, teraz tez sie zle czulam tylko z ta roznica, ze przed samym okresem, objawy zniknely, a okres sie nie pojawia.Bede musiala w koncu zrobic ten test, ale mam przeczucie ze bedzie negatywny, zreszta kilka nocy mam sen ze robie test i pojawiaja sie dwie kreski, a z tego co slyszalam sni sie zazwyczaj odwrotnie.Jutro rano zrobie ten test i bede miala pewnosc.

Gość co jest...........
Juz po strachu :)) Wlasnie dostalam okres, przestudiowalam teraqz dokladnie ulotke od meridii i tam jest napisane, ze u kobiet moga pojawic sie problemy z cylkem miesiecznym, a u mezczyzn nawet impotencja, jednak ten lek to swinstwo, chociaz powiem, ze sporo z nim schudlam, a te nudnosci i bole glowy, to wszystko to sa skutki uboczne tego leku.

Gość ka-rolinka
tak na wszelki wypadek pobadaj sobie hormony i w ogóle, bo jak rzadko kiedy sie zabezpieczacie, to albo macie cholerne szczęście, albo u ciebie coś szwankuje z płodnością

Gość co jest...........
Tez wlasnie sie nad tym zastanawialam,coraz czesciej rozmiawiamy o slubie i mysle ze za jakis rok albo dwa pomyslimy o dziecku, wiec lepiej bedzie sie przebadac zeby potem nie bylo niespodzianki.Dzieki za opinie :))