Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona bardzo

PYTANIE O TABLETKE-PORADZCIE PROSZE!!!

Polecane posty

Gość zmartwiona bardzo

Zazywam cilest,biore go wieczorem o 22. W piatek niestety sie upilam i rano w sobote nie pamietalam czy wzielam tabletke dnia poprzedniego i szybko bez namyslu lyknelam,byla 9.30. Za chwile spojrzalam uwazniej na listek i zobaczylam ze jednak wszystko sie zgadza,bo nie ma tej tabletki z piatku,czyli musialam ja lyknac. Teraz lykam wiec rano o tej 9.30,juz co do minuty. Tylko ze w poniedzialek (14 dzien cyklu) kochalam sie z facetem.Czy te tabletki dzialaja?Teraz juz biore co do sekundy normalnie..Poradzcie prosze..

Gość zmartwiona bardzo
nikt mi nie odpowie ? buuu :-o

Gość zmartwiona bardzo
powiedzcie cos bo nie wiem co najpierw powiedzieć mamie. to ze zostanie babcią czy to ze test gimnazjalny kiepsko mi poszedł. nie mogę jej już zwodzic

Gość czarnooka brunetka
Oczywiście że działają, nie rozumiem problemu, przecież łyknęłaś nawet wcześniej,to czym Ty się martwisz?

Gość zmartwiona bardzo
ano tym czy nie rozreguluje sobie cyklu przez takie branie :-( nie chce jeszcze dzieci, moj buldog jest jeszcze taki młody że nie może zostac ojcem :classic_cool:

Gość czarnooka brunetka
Twój buldog? To jakaś prowokacja czy co? To lepiej zmień faceta jak nie jest "gotowy" a sie z Tobą kocha.Tak,działają te tabletki i nie rozlegulowałaś sobie niczego...

Gość *anulka*
oczywiscie ze działa, nawet gdybys wzieła ja dopiero w sobote rano to i tak bedzie ok

Gość *anulka*
troche rozregulujesz ale z czasem wszystko wróci do normy wiem cos o tym

Gość zmartwiona bardzo
a mimo alkoholu one dzialaja prawda? tzn.alkoholem nie popilam,ale wczesniej pilam %.

Gość zmartwiona bardzo
ale czy pomimo rozregulowania efekt antykoncepcyjny bedzie zachowany ? moj buldog nie chce jeszcze szczeniaczka :-p

Gość *anulka*
jesli sie nie upiłas bardzo to działaja

Gość zmartwiona bardzo
myslisz ze rozreguluje? tym sie nie martwie akurat bo teraz juz lykam co do minuty.

Gość *anulka*
rozreguluja napewno ale nie na długo naprawde

Gość zmartwiona bardzo
ale co to znaczy ze rozreguluja???nie kumam;/

Gość kasienka z komina
no wlasnie,co to znaczy ze rozreguluja???

Gość *anulka*
np. przez pierwszy miesiac jak odstawisz tabletki mozesz zaczac tyc, biust Ci sie moze zmniejszyc, mozesz nie miec miesiaczki

Gość *anulka*
o humorach to juz nawet nie wspomne

Gość kasienka z komina
tyc???ale ja nie chce ich odstawiac,zrobie 7 dni przerwy i nowe opakowanie! Nie strasz mnie tyciem,jejku bo nie bede nic jesc:((( Biust moze zmalec?????? Co moge zrobic zeby biust nie zmalal i zebym nie utyla?Jak bede sie glodzic i cwiczyc to nie utyje chyba? Ten biust to przezyje,gorsze kilogramy!!

Gość kasienka z komina
nie czytalam nigdzie w ogole o czyms takim...Ze takie sa objawy rozregulowania...A jak bede dalej brac tabsy po tyh 7 dniach przerwy to ok bedzie tak?

Gość Benia 25
smaruj sobie cyce masłem to ci nie zmaleja. a i tak przytyjesz bo tabsy zwiększają łaknienie i zatrzymują wodę w organiźmie

Gość kasienka z komina
mam tyc,biust ma malec tylko dlatego bo bralam tabsy rano a potem zmienilam godzine i wzielam rano i juz do konca biore rano? Tylko od czegos takiego??? jak to?

Gość *anulka*
na wszystko majaływ hormony a nie jakies głodówki. bedziesz musiała je odstawic. a ile czasu je bierzesz? i czyn jak zaczełas brac to schudłas czy przytyłas?

Gość kasienka z komina
ale tabsy biore od roku i ani grama nie przytylam,co wiecej,jem bardzo duzo a waga w normie( bmi 18) i wszystko super.

Gość kasienka z komina
anulka-rok biore,nic nie przytylam,biore cilest i dziala super na mnie. Jem naprawde duzo,mam dobre spalanie. I nie zamierzam ich na razie odstawiac,dopiero gdzies za rok i wtedy planuje zajsc w ciaze i wtedy juz mi tam wisi,moge przytyc.

Gość *anulka*
lekarz przed przepisaniemtabletek powinien Ci wszystko wyjasnic

Gość kasienka z komina
ale teraz chyba nie musze ich odstawiac prawda? konkretnie to tak dopiero w grudniu,styczniu chcielabym odstawic.

Gość kasienka z komina
lekarka mi nic nie wyjasniala,powiedziala ze one sa dobre,delikatne i ze bedzie ok.No i jest ok-to czym powinnam sie martwic?

Gość *anulka*
tez tak myslałam brałam trzy lata w sumie. po roku akurat miałam to szczescie ze chudła a nie tyłam od 2 miesiecy nie biore bo musze miec przymusowa przerwe bo juz za długo je biore i humory mam straszne, miesiaczke miałam jeden dzien i biust mi sie zmniejszyl

Gość *anulka*
a badania przed rozpoczeciem brania tabletek gdzie?