Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Dlaczego przeciętny facet nie posiada prostej zdolności..

Polecane posty

mój pierze i moje też O Boshe...:) czyli rozumiem że ty obsługujesz majtki...? :) :) Często podkreśam że stoje poza układami. :) A ty jesteś w układzie i myśłę że całkiem trafnie się stało że na ten topik weszłaś:)

a ten układ nazwałąbym układem SKARPETKOWO - MAJTKOWYM:) :)

Gość u nas to ja wrzucam
chyba jednak nie czytałaś mojego postu.. jakie majtki? Przeczytaj jeszcze raz.. Rozumiem, że starasz się ukrywać ból, ale lepiej nie udawać

Rozumiem, że starasz się ukrywać ból, ale lepiej nie udawać nIE STARAM SIę nawet...:( Oni naprawde nie piorą...:(

Gość u nas to ja wrzucam
ale o jakich majtkach mówisz??????

Gość masyma rta
moj to brydas!!!!!!!!!!!brydass brydas brydass zejmuje tam gdzie stoi!!zostawia wszedzie !!!! i nie tylko skarpetki....majty spodnie koszule, krawat wiesza na lampce nocnej tak jak to bylby wieszak. jak rbbi sobie kanapke, to napie r doli okruchów wszedzie....... brydas brydas brydassssssssssss wasi tez tacy sa tylko udajecie ze jest inaczej.......

o męskich:) niepranych:) a raczej pranych przez kobiety:) Bo oni sobie nie umieją:) czy teraz już w końcu zrozumiałaś...? Czy mam to jeszcze jakoś inaczej ujać...? :)

Gość 30-latekk
Jesteście beznadziejne, robicie wielką łaskę że pierzecie swoim facetom. Od tego jest baba żeby robiła pranie.

Gość u nas to ja wrzucam
dlaczego ktoś stara mi się wmówić , że mój partner jest brudasem????? aaaa...... rozumiem, jest strasznym brudasem ale dla niepoznaki myje się i robi pranie i prasowanie...od 16 lat a to kłamczuch..tak mnie oszukiwać tyle lat

od tego jest baba żeby robiła pranie.... Ole ole ole ole ! je je jej jejeje! :) :) :)

Gość u nas to ja wrzucam
ależ oni potarfią i robią to. Mój ojciec potrafił, mój partner potrafi.. skąd wytrzasnęłyście swoich brudasów?????

u nas to ja wrzucam, Nie denerwuj się:) Mogłaś trafić całkiem ok. Ja się zajmuja pewną średnią statystyczną:) twój może się mieścić w marginesie błędu:)

moja luba jest przekonana że jest mistrzynią w robieniu porządków, ja się z tym pokornie zgadzam i nie wnoszę sprzeciwów

Gość masyma rta
30 latek wypierdalaj/ to topik dla pan pioracych i udajacych ze nie piora! ty 30 latek chyba miales mamie pranie zaniesc? nie masz biedaku kobiety do prania....oj oj oj , no coz dobrze ze mame chociaz masz? ale chyba wszystkich obowiazkow zony nie wypelnia? czy wszystkie? wiec wypad koles i nie wpieralaj sie!!!

wredny ,to sie robi tak" mała miseczkę, troszkę ciepłej wody, wsypujesz proszek ( do prania, tak? rozumiesz..? ) i delikatnie pocierasz reką o rękę trzymając majtki... Jeśłi są z lutego, może to troszke potrwać.:)

Gość retro ty się chyba nudzisz
albo na siłę próbujesz tu zwrócić na siebie uwagę :O ilu facetów miałam, tylu każdy sam sobie robił pranie :O ba! potrafili nawet oddzielić białe od kolorów czy ciemnych. nie wiem gdzie ty na takich egzemplarzy trafiasz :O 🖐️

szukanie chyba nie chcesz powiedzieć że ten temat jest nieważny????

u siebie nie widzę:) Przyjaciółki mi opowiadają że u nich stoją .. czasem nawet majtki stoją, o zgrozo......

Gość Lidka 1112
A mój facet jest pedantem i wszystkie rzeczy zaraz składa lub wynosi do pralki. Piorę je ja ale On nigdy nie zostawia nic na podłodze czy gdzies rzucone. Zresztą jak widzi bałagan to zaraz bierze się za sprzątanie , trochę mnie to denerwuje bo sama nie jestem taką pedantką. Ale chyba lepsze to, niż flejtuch :)

Matko jedyna, nie było mnie chwilę a tu masz... co ja się dowiaduję.. stojące skarpetki, a nawet majtkiO_O Jak to sie stało że na takich nie trafiłam? :P:P