Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malocyckowa

dziewczyny mam biust 75 A, czy znajde biustnonoz w triupmhe?

Polecane posty

Gość malocyckowa

nawet to jest troche mniej niz A..troche glupiomi leciec z tak malymi cyckami, po stanik:O no ale chcemiec jakis ladny i dobry..

Gość 1782669872063
są na bardzo małe A też

Gość malocyckowa
bo plaskietez nosza staniki, zeby chociaz lepej wygladac :)

a dlaczego niby nie. przeciez wymiar masz standardowy. poza tym na swiecie istenija rozne biustonosze...nie tylko dla balonów.

Gość masz ty dziewczyno tupet
Musisz mieć duży tupet, żeby swoją klatkę piersiową nazwać biustem.

Kiedyś zniechęciłam się do Triumph'a gdy okazało się że wszytkie staniki które mierzyłam (chciałam coś extra na własny ślub) są z myślą o jednym chyba tylko typie biustów: pełnych, krągłych, sterczących nawet przy tych mniejszych obwodach i miseczkach. Producent nie pomyślał o tych skromniejszych biustach. Po kilku latach ( i ciąży) kupiłam jednak super stanik Triumpha. Jestem z niego bardzo zadowolona - to push-up Ultimate Temptation. Są czarne i waniliowe. Cały pomysł polega na tym, że na gąbeczkę podnoszącą i uwypuklającą biust naszyta jest koronka w kształcie trójkąta (jak modne teraz kostiumy kąpielowe ), dzięki czemu biust wygląda korzystnie, widać naturalne zaokrąglenia, nie ma efektu "sztucznego biustu" i można w nim wyczyniać istne wygibasy a nic się nie odchyla demaskując prawdę. Kosztuje 99,90zł ale na prawdę warto!!!

A poza tym może już czytałas info o właściwym doborze stanika: tzn. w skrócie - trzeba zmierzyć się ciasno pod biustem i od tego odjąć 5 cm zaokrąglając do najbliższego rozmiaru 70-75 itd....To właśnie obwód pod biustem ma kolosalne znaczenie w doborze stanika,bo gdy jest za luźny - nie podtrzymuje ani kształtuje biustu tylko " lata" wokół niego. Jeśli nosisz 75A, sprawdx też jak wyglądasz w 70 A lub B.Ja zawsze nieświadomie kupowałam 75A, teraz mam ten 70B.

A przy okazji: ta chinka cośtam cośtam wpisana powyżej to jakaś menda społeczna, którą widzę już nie na pierwszym forum i wszędzie pisze coś złośliwego i obraźliwego. Najwyraźniej ma straszne kompleksy i próbuje się podratować dogryzając innym. Widocznie to jakiś nieudacznik życiowy , który tylko sam na sam z komputerem i nie w 4 oczy potrafi coś z siebie wydusić ale jest to takie BEZNADZIEJNE!!!

Gość haha z ta chinka to prawda
to taka ciota zyciowa i tu probuje wyladowac swoje frustracje i kompleksy

Gość malocyckowa
mvmv --> hej, dziei za rady. czyli jak ja zmierzylam sie i mam mnie wiecej 75 pod biusem, a miscezka to A(nawet niepelne, chyba), to powinnam zobaczyc 70B, tak? ja zawsze mam problem z tym. nie chce stanika, kory powiekszy mi biust zbytnio, niech bedzie widac, ze sa male..mi to nie przeszkadza.a tak to wszystkie staniki, ale nie sa usztywniane, jak sa usztywniane to masakrycznie to wyglada, bo sama gabka, albo w ogole wisi mi pod biustem itp. a od razuwprzymierzali tez nie potrafie okreslic, czy biustonosz jets dobry, bo gdyw nim roche pochodze to dopiero czuje, ze mnie uciska, albo cos gdzies sie wpija:( nienaiwdze ich kupowac:(

Gość meg meh
kup sobie push up :) moja kolezanka ma A i to takie male kupuje push upy i wyglada co najmniej na C :)

Gość ja nie polecam tej firmy
tzn majtki, koszulki sa super, ale staniki do bani.

Gość malocyckowa
tak, na pewno mam A, bo mierzylam sobie z licznikiem triumpha na ich stronie:) p.s. link nie dziala

Nie jestem pewna ale chyba akurat ta tabela rozmiarów z Triumpha nie do końca zgadzała się z moim rozmiarem. Kierowałam się głównie wskazówkami, które znalazłam na innych forach dla babek z małym biustem - nie pamiętam linka, ale pomocne hasła to: \"małobiuściaste\", \"jak prawidłowo dobrac stanik\", itp. To są jedyne wskazówki uniwersalne, bo każda firma bieliźniarska ma swoje tabele rozmiarów...

Artykuł, z którego dowiecie się jak się mierzyć i dlaczego tak - znejdziecie pod hasłem:stanikomania (np. wklepcie w onecie) i trzeba wejść w zakładkę na górze strony "biust tygodnia". Polecam! Nie ja to pisałam, nie myślciee, że robię tu jakąś reklamę, po prostu zawsze miałam problem taki jak autorka forum i inne i wreszcie znalazłam radę, to się nią dzielę. bo okazała się prawdą