Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Ale to to naprawdę rzadko który pan umie!

Polecane posty

Gość powiedz mi co
skłania Cię do zakładania tak bezsensownych topików:O

Gość znowu retro
wróciła ze szkoły

nie powiem co mnie skłania:) aa.. panowie w ogóle mają trudności ze zsynchornizowaniem owych czynności... Albo nie podnoszą przed, albo nie spuszczają po... tak źle, tak niedobrze:)

:D:D:D:D:D To jest absolutna prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najbardziej uśmiałam sie na pewnyn filmie z B Willisem, kiedy to on poznał po nie opuszczonej klapie sedesowej że u zony jest kochanek:D:D:D

Gość xaxaxaxaxa
żeby taki jak ty - POWIEDZ MI CO...- miał pole do popisu

Gość a tobie retro
korona z głowy spadnie jak spuścisz zanim uczaplisz tyłek na sedesie :/ słabo chyba kochasz swojego męzczyzne, skoro nie jestes w stanie dla niego skarpetek wrzucic do pralki itp

Gość powiedz mi co
Może na poczatku to było interesujące ale teraz robi się już nudne :O co będzie następne? "Rzadko który facet potrafi sobie dobrze wytrzec odbyt po sraniu?"

"Rzadko który facet potrafi sobie dobrze wytrzec odbyt po sraniu?" hm... takich danych nie posiadam. Przykro mi:)

Gość kurrrka
no fakt...gdzie sie nie wejdzie to retro ...

Gość a tobie retro
noale sorry dla mnie to nie jest problemem żefacet zostawi gdzies skarpetki. wezmę je i sama sprzątnę i tyle. Jeszcze topik na ten temat zakładac

Gość niedługo będzie
"Dlaczego przeciętny facet ma dziurkę na penisie?"

. wezmę je i sama sprzątnę i Błąd! bład! Błąd! ERROR! ERROR! ERROR!!!

Gość fufuy
W "Nożowniku" Tommy Lee Jones* poznaje po podniesionej klapie że w przeszukiwanym mieszkaniu jest Benitio Del Toro*. ;D * postać grana przez...

O DZIURCE W PENISIE nie będziebo to akurat wiem. Ale czemu klapy nie umieją spuścić to niestety, ni hu hu....:) :) Dobra, to idę.... Wiem że mnie macie po dziury w penisach! :)

Gość fufuy
Dlaczego "błąd"?? Ja zbieram po moim skarpetki. Miałabym z takiego powodu wprowadzać atmosferę konfliktu?? Za to sama sobie daję prawo do błędów i żądam od partnera ich akceptacji. :D

Gość powiedz mi co
"Dlaczego przeciętny facet ma dziurkę ma owłosienie pod pachami? no dlaczego?" :D

Gość xaxaxaxaxa
A nieprzeciętny jej nie ma?

retro, ciesz sie, ze tylko masz takie problemy z klapa od sedesu, bo to tylko pierdoly, ktore nic nie znacza... ludzie maja naprawde wieksze problemy i duzo by dali za nieopuszczona klape czy brudne skarpetki na podlodze.

Gość powiedz mi co
ups miało byc Dlaczego przeciętny facet ma owłosienie pod pachami a wyszło coś dziwnego 🖐️

Aniutka wiem:) Ale poważne tematy już były.. I pewnie jeszcze bedą Dziś z przymrużeniem oka, choć cały czas prawdziwie... Pozdrowionka.

\"noale sorry dla mnie to nie jest problemem żefacet zostawi gdzies skarpetki. wezmę je i sama sprzątnę i tyle. \" nie wierze ze to napisała kobieta !!!!! jesli tak to podziekujmy takim retro ze taki jest swiat \"poje***y i ze panowie są jacy są.... bo takie panie pozwalają na to... żałosne

happy... spokojnie.... głeboki oddech..:) Rózne są oblicza szczęscia na tym świecie....:) ja tam bym wolała iść w grudniu na jagody do lasu zamiast zbierac skarpety w domu..... Ale to moje zdanie.

nie chodzi o to, zeby za faceta wszystko caly czas robic, a on nawet palcem nie kiwnie. Po prostu czasami mozna wziac gleboki oddech zanim znowu sie zrobi awanture i cos takiego. Wiem po sobie. Mam tez porownanie, jak to moja mama potrafila zrobic mega awanture o to, ze w zlewie lezala 1 mala lyzeczka i nikt jej nie umyl. Ja tez czasami cos tam zostawie, a moj maz to sprzatnie i nawet nic mi nie powie. Takie rzeczy sie zdarzaja, zmeczenie, zapomnienie itp. Kiedy trzeba, to egzekwuje od niego pewne zachowania, ale naprawde, nie zawsze trzeba stawiac wszystko na ostrzu noza:)

Gość a tobie retro
Czasem on sprzątnie moje skarpetki no i co z tego ? Ludzie kochani, naprawdę macie problemy takiego kalibru, że szok :|

Gość a tobie retro
No dokładnie Aniutka ! Podpisuję się pod Twoim wpisem