Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koloroowa

Co robić?

Polecane posty

Gość Koloroowa

Od jakiegoś czasu niepokoiło mnie zachowanie mojego faceta... Pierwsze co mnie rozdrazniło to fakt, ze mimo naszego zwiazku widywal sie i chyba widuje nadal ze swoja byla dziewczyna... Kiedy powiedzialam mu ze mi to nie odpowiada, strasznie sie oburzyl i zaczal krzyczec, wiec odpuscilam, zeby uniknac awantury... Potem zdjecie kolezanki w telefonie... wypinajacej sie w bieliznie... i to zdjecie niby nic nie znaczy, ze to tylko znajoma... A teraz to juz katastrofa... Dostałam informacje od znajomego (dodam, ze byl on zawsze za moim facetem, chwalil go itp...) ze widzial go na miescie pod reke z jakas dziewczyna... od razu napisalam sms'a zadzwonilam kilka razy, bez odzewu... Powiedzialam mu ze ktos go widzial... A on ciagle sie wypiera... mowi, ze jego slowo przeciwko slowu kolegi i wierze kumplowi... ze niszcze to co miedzy nami.... Kocham i nie wiem co robic... Pomozcie...

Gość burakiewicz
z niego jest lewy czerwcowy po prostu...

Gość khjtkh
to zdjecie tej panny w bieliznie to moze z netu.moj kuzyn tak robi wariat ;-)

Gość Koloroowa
niestety dziewczyne ze zdjecia znam osobicie... :/

Wydaje mi się że powinnaś z nim porozmawiać, ale nie krzyczac czy wypominająć, tylko spokojnie powiedziec co ci przeszkadza.Z drugiej strony nie ufałabym w 100 procentach kumplom, bo niektórzy mogą być zazdrośni i wilele sobie dodac do danej sytuacji.

Gość khjtkh
u mnie mieszali jak nie wiem co gnojki i to ponoc przyjaciele mojego mezczyzny od babko babko ulep sie ;-) po roku dopiero po roku dali nam spokoj ;-)

Gość Koloroowa
Ja zawsze mowilam spokojnie... to on wybuchal... a kumpel ktory go widzial to akurat gej...

Gość khjtkh
chyba zdali sobie sprawe ze nic nie wskuraja. pozniej wylazlo ze jeden z ich sie podkochiwal ze mnie ;-) a my teraz juz mieszkamy ze soba i wniebozwieci

Pamietam gdy po raz pierwszy poznałam mojego faceta( teraz planujemy ślub) spytałam się jego przyjaciółce jaki on jest. Chciłam coś na poczatek wiedziec:)Wiecie co powiedziała że jest babiarzem :)Teraz gdy jestesmy juz razem to smiac mi się z tego che. Mój narzeczony jest osobą bardzo zamknieta w sobie i spokojną, przeciwnieństwo tego o czym mówiła ta dziweczyna. Dobrze ze jej wtedy nie posłuchałam, lecz sama spawdziłam, jak jest naprawde:)

Gość Koloroowa
tak, zaufany przyjaciel mojej psiapsioly... opisal dokladnie w co byl ubrany i z kim szedl... a on i moj facet nie maja ze soba kontaktu poza imprezami tak naprawde...

u mnie było DOKŁADNIE to samo... oczywiscie tez sie wypieral, robic ze mnie histeryczke... po fakcie wyszlo, ze moje przeczucia oraz takie wlasnie przedstawione przez Ciebie \"dowody\" nie byly niczym co sobie wymyslilam tylko mial romans.... uciekaj dziewczyno, nie ma na co czekac... wiem, bo sama mojemu dawalam szanse, ufalam, chcialam wierzyc... szkoda Twojego cierpienia a im dluzej tym bedzie Ci ciezej..

Wydaje mi się że powinnaś z nim porozmawiać, ale nie krzyczac czy wypominająć, tylko spokojnie powiedziec co ci przeszkadza.Z drugiej strony nie ufałabym w 100 procentach kumplom, bo niektórzy mogą być zazdrośni i wilele sobie dodac do danej sytuacji.

Gość Koloroowa
cukiereczek6 26 to juz bylo... :) i wytlumaczylam cos...

Gość Koloroowa
Ponawiam prosbe o pomoc... :(

No a coz my ci możemy poradzic kochana, niektórzy tak maja . I albo to zaakceptujesz albo...bye bye ...

Gość malwek
No co możesz zrobić...śmierdzi mi tragedią, szczerze mówiąc. Porozmawiać, uzbroić się w cierpliwość, poczekać na rozwój wypadkow, poobserwować...Jeśli reaguje złością, chowa przed Tobą telefon, nie dopuszcza Cie do siebie - ma cos do ukrycia.Tez kiedys trwałam w takiej niepewności, bo przeciez za ręke go nie złapałam, a on sie wszystkiemu wypierał...Ale w koncu wyszło szydło z worka i..ech...Ale moze u Ciebie wcale tak nie musi być. Główka do góry. Trzymaj sie:-)

kiedy baby wreszcie sie naucza, ze facet zdradza caly czas a przyznaje sie dopiero wtedy jak chce odejsc :O trzyma cie bo sie przyzwyczail i ma sex w kazdej chwili, wiec ty sobie siedzisz zapasowa w domu a on sie bawi :O okrytne ale prawdziwe

Gość tak jasne że tak
Ale czego oczekujesz że przyślemy Ci film jak ją posuwa :O Przecież oczywiste że masz rogi jak leleń z panswowego lasu.. A co on ma Ci powiedzieć :O Jestem z Tobą ale lubię sobie pójść na boczek :O Facet mojej znajomej wrócił z pracy, zjadł kolację "dziękuję kochana Moja" potem był długi sex a rano jej oświadczył że ona już tak dłużej nie może, że się pomylił , myślał ze zapomni ale cały czas myśli o swojej ex :O I ulotnił się z walizka jeszcze bezczelnie po resztę rzeczy przyjechał z tamtą 😭 ps. była pewna że ja kocha i jest wierny, tak przecież mówił :O

Gość Koloroowa
Ehh czyli wszystko jasne... Po co sie denerwowac... lepiej od razu dac sobie spokoj...

Gość a ja żoną byłam
A jak myślisz po co Twój kolega miał by Cię okłamywać??? jaki miał by w tym cel??? Choć znam takie kretynki którym ludzie mówią ze ich faceci to dziwki a one na to w związku trzeba mieć zaufanie 😭 szkoda słów :O i na co będziesz czekała aż Cię hiv'em zarazi :O

\"pewnie wtedy, kiedy wszystkie bedą twoim klonem. Każdy facet cały czas?\" :O chodzilo o takie przypadki o jakim autorka pisze, tylko debile uogolniaja tak wiec powstrzymaj sie z bezczelnymi, nietrafionymi tekstami :O

Gość co za plaga
Ja rozumiem zakochanie, miłość ale odrobinę rozumu należy zachować Dziewczyny jak macie jakieś niepokojące sygnały to trzeba to przeanalizować, sprawdzić czy nie ma coś na rzeczy, Przecież jest oczywiste że jak facet nie jest uczciwy to się nie przyzna i będzie wam mydlił oczy pięknymi słowami :O :O :O I nie licz na to że się dla Ciebie zmieni :O Już nie jedna taka mądra była i gorzko tego żałowała po latach przepłakanych w poduszkę i tak nastąpiło rozstanie :(( Bądź dobrej myśli, nie wszyscy są tacy, znajdziesz takiego który będzie Cię kochał i szanował :))

Gość mieszkacie ze sobą

Gość Koloroowa
nie, nie mieszkamy razem... ale juz znalezlismy mieszkanie...

Gość to twoj wybor
czy wolisz byc z nim i oszukiwac sie ze jestes jedyna i odpuszczac mu za kazdym razem zeby nie bylo awantury? czy wolisz nie dopuscic do swojego upadku na samo dno? teraz moze byc tylko gorzej, jezeli nie zareagujesz Kobieto, zobacz jak on Ciebie traktuje, nie jest z Toba szczery nawet.. :(

Gość Koloroowa
:( odwieczna walka: serce vs. rozum....

Gość ja zakończyłam szybko
chcesz być dziwka własnego faceta ????? :O

termosik Czy ktoś się uniósł na wyrost, czy to kłopot ze zrozumieniem? Klon w tym przypadku miał oznaczać właśnie to, że uogólniasz bo "każdy facet zdradza". A twój komentarz "tylko debile uogolniaja" świetnie tu pasuje. Bez urazy.