Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nati85r

on zona i ja kochanka

Polecane posty

Gość jesteś młoda i pozwasz
być tak traktowana-daj sobie z nim spokój i znajdz kogoś bez żony dziecka itp. Oszukuje i Ciebie i ją-bo na jej miejscu też byś być nie chciała....przejrzyj na oczy!!

głupsza jesteś od milicjanta, żone zdradza, ja będzie z toba ciebie bedzia zdradzał, bo to taki typ i tak ma

zawsze będziesz na z góry skazanej na niepowodzenie pozycji aż żal patrzeć

Gość nati85r
wiem ja juz nie wytrzymuje psychicznie w tym ukladzie ale jak mowie ze nie bede dalej czekac on mowi widac jak ci zalezy!!!!

Gość to dopiero 3 miesiące
i cały czas będzie czuł się za nie odpowiedzialne-chcesz być zawsze na jakimś dalszym planie....

Gość merryyy
tia, to mu powiedz że widać jak jemu zależy.... :P

Gość nati85r
on mowi ze jakb y byl ze mna to by mnie nie zdradzal bo ma swoje powody ....pozatym wiedizal co robil i zeby byl pilnowany!!!!on planuje odejsc do rodzicow niby ze sie nie uklada i po akims czasie zaczac norm alnie byc ze mna

Gość to sznataż psychiczny
daj sobie spokój-pewnie wszyscy Ci to mówią:P to dopóść do siebie prawdę-mu ten układ odpowiada-żona i szczęśliwa rodzinka na pokaz-i kochanka-zabawka tatusia która czeka w drugim domu-jesteś idiotką.

Gość PO CO TU PISZESZ
Wszystkie Ci mówią że to bezsensu a Ty ciągle swoje-to nie pytaj -skoro wiesz lepiej...tak napewno opóści żone choć to taka dobra kobieta i zostawi maleństwo i założy z Tobą szczęśliwy dom i zawsze będzie wporządku w stosunku do Ciebie-jesteś naiwna:P

Gość nati85r
on mowi ze nawet rodzice zauwazaja ze jest oschly dla niej ze nie ma czasu dla niej i ona tez to zauwaza..jego wojek powedzial ze czuje ze on bedzie z mlodsza .ja oszaleje dajscie my tyle sily zeby to skonczyc raz na zawsze!!!!!!!!!!jak to zrobic??jestem za slaba

Gość alez ty glupiaaaa
wszyscy maja racje!! faceci potrafia w takim ukladzie trwac calymi latami bo jest wygodny dla nich zonka i normlane zycie na pokaz i kochanka z dobrym seksem na boku zostaw palanta i nie marnuj sobie zycia wspolczuje tobie i jego zonie bo ma meza chooja

Gość nati85r
wiem macie racje ..ja nigdy bym sie nie wdala w tkai uklad nigdy!!!!takie zycie kocham go ale albo mowi ze odchodzi od niej albo mowi ze zostaje z nia..dam mu wybor

Gość nati85r
a jak moiw o niej to ja mowie zostan z nimi badz z nimi ..lpotr5zebuja rodziny..o ze i tak z nia nie bedzie albo bedzie ja non stop zdradzal !!!

Gość merrry
no jak byś się nie wdała skoro w nim tkwisz!!!! :O:O:O

Gość nati85r
dziekuje za wszystkie komenty wy patrzycie trzexzwpo ja zeje zludzeniami i jestem zaslepiona

Gość merrry
dobrze że to dostrzegasz :O

Gość nati85r
dostrzegam !!!mam ochote to prawie cozinnie skonczyc ..jeden dzien koncze ale potem wytrzymac nie moge i pisze ...musze chyba zlikwidowac nr jego gadu itd

Gość merrry
więc ZRóB coś a nie tylko gadaj :O

Gość nati85r
ja mu moiwe jakym mila czkeac jszcze rok i on by potem mi powedzial ze to koniec to bym go zniszczyla .przeciez to on zle postpeuje ..nie obwiniajcie mnie naprawde

Gość nati85r
bede musiala nie wiem jak ale tak sie zyc nie da !!!!!!

Bidulko!!– Przecież jakby twój kochaś mówił ci jak to mu dobrze z żonką to byś mu tak szybko dupy nie dała i się nie zakochała . Połknęłaś najprostszą bajerę świata. Obudź się lepiej ze snu który zmarnuje ci życie.

Gość merrry
nie obwiniać Ciebie? bo co? wiesz że jest żonaty, a mimo to z nim jesteś. Jesteś współwinna zdrady. A w dodatku na własne życzenie marnujesz sobie życie. Czy naprawdę tego nie widzisz?

jesteś rybciu młoda zakochana, i bardzo cię rozumiem, ale pujdź po rozum do głowy, przerwij ten układ, dopóki nie jest za późno, wpadka, ciąża niezaplanowana i życie sobie kompletnie zapaskudzisz. Bedzie bolało rozstanie, bo ma boleć, ale we wspomieniach o nim niech nie bedzie dobrych chwil i przyjemnych, wtedy szybciej zapomnisz

Gość nati85r
on chce kupic niedaleko mojego domu ziemie na dom rolna ,mama ma mu pomoc odrolnic .moze temu to ciagnie

Gość merrry
ciągnie to bo ma darmowy sex :P i ciebie zapatrzoną w nieg oślepo

Gość nati85r
dziekuje wam wszystkim .jade do niego i chyba powiem mu ze to koniec albo wiecie co pokaze mu to forum co ludzie mysla niech zobaczy !!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczynko pomysl. Chcesz byc z takim człowiekiem, który zdradza swoją żonę gdy ta jest w ciąży.Który nie dba o swoje malutkie dziecko? On nie umie byc wierny. Znudzisz mu się Ty. Będzie inna. A żony i tak nie zostawi. Bo jest dobra i urodziła mu dziecko. Obudź się. Całe zycie przed Toba

Gość merrry
i co z tego że mu pokażesz? przecież nie przyzna że mamy rację :O

Gość nati85r
zrobilam to dziewczyny

Gość Parodia...
Kochankom stanowczo mówimy NIE!!!