Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapkaa

POTRZEBUJE ZDJECIE KATIE MELUA BEZ MAKIJAZU MA KTOS LINKI

Polecane posty

Gość kanapkaa

NO JESLI KTOS MA PROSZE O PRZESLANIE SZUKALAM W INTERNECIE ALE JAKOS NIE UDALO MI SIE JEJ ZNALEZC CHCILABYM JEJ FOTO JAK JEST BEZ MAKIJAZU NIE UMALOWANA

Gość kanapkaa
TAK CHCE WIEDZIEC JAK WYGLADA I CHCE JA POKAZAC MEZOWI BO ON TWIERDZI ZE ONA BEZ MAKIJAZU WYGLADA ROWNIE PIEKNIE CO W NIM I CHCE MU POKAZAC ZE WCALE NIE KONIECZNIE TAK JEST I SAMA TEZ JESTEM CIEKAWA

Gość kanapkaa
CIEZKO JEST ZNALEZC TAKIE FOTO CHYBA ZE ZLE SZUKAM ALE NIC NI EMOGE ZNALEC POMOZCIE :)

o rany..... kazdy tak ma że w makijazu mu ładniej jesli Cie to pocieszy to moim zdanim ma zbyt blisko osadzone oczy dziwną fryzurę a na koncercie w P-nu miała pryszcz ale to i tak nie ma dla mnie znaczenia kiedy zaczyna spiewać ;) no ale faceci to wzrokowcy...

Gość kanapkaa
NO WIEM WIEM ZE KAZDY WYGLADA INACZEJ BEZ ALE MUSZE JA GDZIE ZNLEZC ALE TO FAKT PODOBA MI SIEJ AK SPIEWA BARDZO

Gość kamilkaaa
Napewno Katie Melua nawet bez makijazu jest ładniejsza od ciebie z makijazem twój mąz ma racje

Gość kanapkaa
A SKAD WIESZ SKORO NIE WIESZ JAK WYGLADAM ZE ONA JEST LADNIEJSZA ODEMNIE JA NIEMAM ZAMIARU SIE DO NIEJ POROWNYWAC CHCE TYLKO JA ZOBACZYC BEZ PO PROSTU TO WSZYSTKO

Gość greendaisy
Ale ona nawet w makijazu nie jest piekna. Owszem, wyglada na sympatyczna dziewczyne, ale nie piekna...

Gość kurnik
Haris Pilton Hmmm dzieki ale czy to jest bez makijazu to sama nie wiem ale jesli tak to wyglada pieknie moze faktycznie tak wyglada ladnie bez:)

Gość kanapkaa
eee tam jak to ?? chyba kazdy uwaza ze ona jest piekna bo jesli nie to co w niej jest brzydkiego??ja nie widze

Gość greendaisy
kanapka, a czy sa tylko dwie mozliwosci, piekna albo brzydka?

ma ciekawą niebanalną urodę, ciemny koloryt i odróżnia sie od takich samych blondyneczek ale do mnie tez nie trafia specjalnie uważam natomiast że jest b sympatyczna i ma mily usmiech

Gość davetch
kanapkaa a ty jaka jestes z wygladu wklei fote tutaj to ocenimy czy jestes ok.

Gość kanapkaa
no ok kazdy ma swoje zdanie jak dla mnie wyglada na ladna dziewczyne napewno ni ema oklepanej urody taka inna niz wiekszosc no al eniestety nie znalazlam dalej tego czego szukam wiec chyba nigdy nie miala foto bez makijazu hihihihi

Gość kanapkaa
ha hah ah no ja napewno ni ejestem jak ona inny kolor wlosow ale to nie jest najwazniejsze przeciez itp :)

Gość kanapkaa
hihihihi no pilnuje sie i dobrze :)

Gość kanapkaa
no nic trudno sie mowi moze kiedys jeszce znajde