Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poziomkowy-sorbet

dziś czuję sie brzydka i gruba... nie atrakcyjna, macie kobietki takie dni?

Polecane posty

dzis czuje sie brzydka zle ubrana i nie atrakcyjna. nienawidze takich dni kiedy dochodze do wniosku ze jednak czegos mi brak, ze brak fajnego ciuszka w szafie , grzywka nowo zrobiona niedawno nie uklada sie ladnie i wcale mi w niej nie do twarzy. ze jednak kilka kilo mam za duzo ... nawet nie mam ochoty na kino z moim chlopakiem... dzis tak mam... poradzcie cos na moje samopoczucie

Gość gretakreta
ja tez tam mam niby jestem szczupła ale dzis ptzed okresem chodza napuchnieta jak zaba...wlosy maja odrosty i dzis mi to przeszkadza chociaz jeszcze wczoraj nie jestem szczupła ubieram fajne jeansy niby czuje sie ok ale ...mojhe rozstepy na nogach mnie dobijaja i znów mam zjebany humor...haha masakra

Gość idz sie wykapac
a jak juz sie wykapiesz, to zamknij sie w pokoju, pobadz w nim troche nago, wyciagnij z szafy ladnie pachnacy balsam, zrob sobie jeszcze jakis makijaz, ubierz sie fajnie (nie wierze, ze zupelnie nic nie masz w szafie:) ), zrob sobie dobra kawe, poloz sie z fajna ksiazka i czekaj na faceta :P

Gość czekam
pewnie okres Ci sie zbliża;) ja się zawsze wtedy nielubie, organizm zbiera wode i człowiek jest taki rozlazły;)

Gość a to urosnie
a u mnie teraz czas środek cyklu i czuje sie dobrze ale tez nie mam sie w co ubierać:-( jednak z tym balsamem to jest naprawde prawda jak ja dbam o skore codziennie to czuje sie lepiej -taka zadbana

Gość czekam
ja osobiście się w takie dni obżeram słodyczami, pomaga;) no z tym ze mi to nie szkodzi:)