Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chachanela

trzy córki czy trzech synków

Polecane posty

Gość chachanela

jak już się trafi to co lepiej mieć kilka dziewczynek czy kilku chłopców

Ja wolałabym trzech synków. Trzech lasek nie ogarnęłabym. :) Ale ja zawsze chciałam mieć syna. I mam.

moja mama ma 3 córki :D:D:D nie znam nikogo kto by mial 3 synów albo sobie nie moge przypomniec :D pozatym nie mozna powiedziec kto ma lepiej bo to nie zalezy od plci ale od dziecka. nieraz chlopcy są grzeczni a dziewczyny diably a innym razem odwrotnie.

Gość chachanela
a brata macie? i co ojciec na to, że tyle kobiet w domu?

mialyśmy... ale zmarl :( ojciec przyzwyczajony do samych bab. ma siostre starsza a teraz wnusie... u nas w rodzinie same dziewczyny sie rodza :D:D Kornel bedzie pierwszym chlopakiem :D:D:D

Gość noemi kolemi
ale temat to chyba z nudów

Moi rodzice maja trzy corki, a po 12 latach pojawil sie tez brat. Mama mowi , ze z nami trzema nie miala tyle klopotow co z jednym facetem.

Gość siororysta
Moja ciotka ma 3 synow i 2 wnukow. Przyjaciolka 3 synow. Da sie zyc. Ja mam jednegosynka i w planach 1 lub2 dzieci. Jak jedno to moze byc drugi chlopak.

Gość moi rodziece mająi 4 symów
i jedną córkę- mnie :p

moja ciotka ma 4 synow dali jej niezle w kosc ale teraz sa juz dorosli i mowi ze nosza ja na rekach:D a moj brat ma trzy corki najstarsza ma 15lat najmlodsza 8/9 z ta starsza problemy juz sie zaczely ....moja mama zabrala dwa lata temu na wczasy ta najstarsza i mowila ze ja przy niej to zlote dziecko bylam a tez dalam mamie popalic

Gość chachanela
problem w tym, że mam trzy córki i chyba dla mnie dobrze, nie mam problemów ale chciałabym synka ale jak oglądam ten serial "Duma i uprzedzenia" to boję się mieć następne córki, pewnie jest to głupie ale jakoś przeraża mnie taki totalny babiniec

Gość chachanela
małe, jedna idzie do szkoły, druga chodzi do przedszkola a trzecia to niemowlę, myślałam sobie, że za kilka lat jak najmłodsza będzie w szkole to fajnie na koniec byłoby mieć jeszcze maluszka, wiem, że to głupie ale jakoś tak przeraża mnie czwarta dziewczynka choć na pewno kochałabym ją nie mniej niż te

Gość chachanela
to też w 50% chcę ryzykować a w 50% boję się, choć nie wiem ta naprawdę czemu, muszę zacząć myśleć o czym s innym, a do tematu wrócę, gdy przyjdzie na to pora :D

ja mam 1,5 rocznego synka i teraz spodziewam sie blizniakow - 2 synkow....tez mi sie mazyla choc 1 corka ale wyszlo tak a nie innaczej:) i bedzie Michas , Kubus i Mateusz ;-)

Gość tttttt4
moj kolega, sasiad zreszta, ma ...4 braci!!! sam jest piaty. Ich mama zawsze pragnela coreczke, kiedy w wieku 40 lat zaszla w ciaze nawet wszystkim mowila- ja to wiem ja to wiem, to bedzie dziewczynka! a potem..git-podczas porodu dziewczynka z siusiaczkiem:)

Gość hjuik.
Zdecydowanie kilku synów.Faceci to faceci:) Nie wyobrazam sobie totalnego babińca... Do autorki-musisz celować w samą owulacje po abstynencji. Będzie chłopiec

Moja koleżanka ma 4 siostry czyli rzem jest ich 5. Najstarsza ma 5 dzieci - same baby. Jedna z młodszych 1 córke. Babiniec że szok.

Ja mam trzech synów,a niedługo będzie czwarty. Marzyłam o córce, ale pierwszych dwóch chciałam chłopców. Teraz juz dociera do mnie ze nie pisana mi córeczka i nie zamierzam starać się o nią za wszelka cene. Cieszę se z tego co mam ;-)I wydaje mi się, ze chyba lepiej ze będzie 4 synów niz 4 córki...:-) Fajnie się czuję ze świdaomoscia ze jestem w domku jedyną kobietą :-)

Gość chachanela
obawiam się, ze u nas to rodzinne, siostra ma córkę a jeśli chodzi o to współżycie to tak celowaliśmy, więc to chyba przeznaczenie albo złośliwość losu ;) zastanawiam się czy nie ma na to wpływu praca męża, od rana do wieczora przy komputerach...

Gość gość
w odpowiedzi na pytanie krótko - 3 córki

Gość gość
Ja mam 4 córki

Gość gość
3 synów