Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizantropka

Kto z Was nie lubi ludzi? Łączmy się!!!

Polecane posty

Gość mizantropka

Nie sprawia mi przyjemności przebywanie i rozmawianie z ludźmi. Wystarcza mi moje własne towarzystwo oraz ciekawa książka. A jak to jest z Wami?

Gość demonana
no, torche dziwne, fakt. bo ja lubię. może nie w dużych dawkach, ale tak zupełnie bez ludzi się nie da, nie uważasz?

Gość ja też ich nie lubię...
Heh a myslałam, że tylko ja tak mam;] nienawidzę tłoku, chodzę na imprezy ale gdy jest za dużo ludzi to czuję się tam źle. A zapchane autobusy doprowadzają mnie do szału. Mam przyjaciół i można się ze mna dogadać, ogólnie to ludzie raczej mnie lubią ale ja mam tak, że jak kogos poznam to od razu wiem czy sie z nim dogadam czy nie. Bardzo rzadko ale jednak zdarzają mi się dni kiedy chce mi się z kimś pogadać i szukam towarzystwa, ale zazwyczaj tak nie jest;] ludzie mnie po prostu denerwują

Gość mizantropka
Oj no chodziło mi o sprawdzenie, czy jeszcze ktoś tak ma jak ja ;) Tutaj czuję się swobodnie, bo ludzie są tylko literami do czytania... a czytać uwielbiam ;)

Gość mizantropka
sram sobie w dupe, do tego nie potrzebuje przyjaciol

Gość demonana
ale swoją dorgą, to patrzę że strasznie dużo kretynów podszywaczy się na tym forum rozmnożyło...

Gość mizantropka
O widzę że nie jestem jedyna :) ja też tak mam - nie znaczy to, że pałam nienawiścią do ludzi, o nie. po prostu ludzie mnie jak koleżanka napisała denerwują. Mam kilka sprawdzonych znajomości i nie szukam nowych, a z tymi co już znam też nie mam nadmiernie częstego kontaktu.

Gość większośc podszywaczy
to podszywaczki :) spróbuj napisac że nie lubisz grubych bab z pomarańczowego nicka i zaraz będziesz miec 10 jadowitych podszywów........facet by się tak nie mscił więc\ sprawa jest jasna :)

Gość kolejna do kolekcji
Najzwyczajniej w świecie nie czuję potrzeby gadania z ludźmi o niczym, wolę posiedzieć w domu, poczytac książkę lub obejrzec film. Z ludźmi z pracy gadam tylko w pracy, ze znajomymi ze studiów tylko tam, nie przenoszę tych znajomosci na grunt prywatny. Mam paru wypróbowanych przyjaciół i więcej mi nie trzeba. Na piwo zawsze jest z kim iść. I to nie jest tak, ze jestem nieśmiała, czy coś, po prostu sama ze soba czuję się najlepiej, a towarzystwo większej części społeczeństwa mnie męczy. Myślałam ze tylko ja tak mam :D

Gość ja też ich nie lubię...
o widzę, że grono "aspołecznych" się powiększa;)

Gość no to może zaczniecie ich
eliminowac? wytępicię ta zarze z tej planety - jeden kontynent jeden człowiek

Gość darkcafe
Widzę, że jest nas więcej. Ja też jak mam wybierać, to wolę dobrą książkę, film, niz tłumy ludzi i czcze gadaniny. Nie lubię pustych rozmów, denerwuje mnie to. Ale to nie tak, że nienawidzę ludzi, ja poprostu tak jak już wcześniej ktoś tu wspomniał wyczuwam w nowo poznanej osobie czy jest ok, zazwyczaj trafnie.