Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalejskop

Jak sprawdzić że mu na mnie zależy??

Polecane posty

Gość kalejskop

prosze o pomysły

a mozesz przestac mnozyc tematy i rozstrzasnac wszystko w jednym? po pierwsz jestes chyba histeryczka i panikara. stresc sie, napisz w jednym watku co i jak i poczekaj chwile na opinie.

Gość kalejskop
mam ochote siasc i plakac. mam dola, nigdy tak nie mialam. rok temu zakonczylam zwiazek po 2 latach. przez rok mialam paru chlopakow, nie czulam do nich nic.teraz do niego poczulam a on .....

Gość kalejskop
do tej pory stosowalam takie sposoby- wkrecalam mu wacka w imadło i czekalam az wyzna mi milosc 100 razy ale on ostatnio jakis oziębly sie zrobil...dlaczego?

Gość proste jak drut
Musisz sprawić żeby się wściekł na ciebie ale tak solidnie np powiedz mu że chyba go nie kochasz że chcesz wrócić do ex bo jego tylko masz w sercu i nie potrafisz zapomnieć o tym uczuciu.... wtedy on się wkurwi i powie Ci całą prawdę co o Tobie myśli A jeśli Cię kocha to na pewno Ci wybaczy, powiesz że chciałaś sprawdzić jak zareaguje :)) Ja tak zrobiłam 7 lat temu i jestem szczęśliwą mężatką. Podobno miłości nie da się zabić, wiec jeśli jest to nie masz się o co bać :))

Gość proste jak dut ty jestes
chyba jakas jebnięta!!!!! Pod zandym pozorem autorko nie rób takiej głupoty jak napisała ta typiara!!!! Pamiętaj ze kazdy facet jest inny i inaczej reaguje na takie teksty!!!